MÉS IMATGES SOBRE ELS SENTIMENTS I LES EMOCIONS

Recull d’imatges i fotografies extretes de l’aplicació JClic titulada “Emocions i Sentiments” i de diversos llocs web. Ens poden servir per adonar-se de les pròpies emocions i dels sentiments dels altres, posar-se al lloc de l’altre, descobrir emocions positives i negatives… En fi, tot un ventall de possibilitats per treballar la part emocional dels nens i nenes:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Emocions, Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *