IMATGES D’EMOCIONS I SENTIMENTS

IMATGES SOBRE LES EMOCIONS I ELS SENTIMENTS

A la pàgina “RECURSOS TIC” d’aquest mateix bloc hi podeu trobar una aplicació informàtica per treballar les emocions i els sentiments. Doncs bé, he realitzat diferents captures de pantalla de les imatges que es presenten en aquest programa, les he editat i el resultat ha estat un material manipulable que ens pot servir per treballar les emocions abans o després d’utilitzar el recurs TIC. El material consta de 20 imatges (10 imatges d’un nen i 10 imatges d’una nena cadascun dels quals presenta 10 sentiments diferents).
Amb aquest material es pot elaborar un memory, dòminos d’emocions, treballar la pregunta “Com et sents avui?”, posar-se al lloc de l’altre “Com es deu sentir el personatge de la història?”, generar empatia “Com creus que s’ha sentit el teu company, assenyala la imatge”. També podeu crear la RODA DE LES EMOCIONS elaborant un material semblant als “CALENDARIS D’AULA” que podeu trobar en aquesta mateixa pàgina: en lloc dels dies de la setmana hi posarem algunes imatges d’emocions.
Estic segura que trobareu noves aplicacions, si és el cas podeu enviar un comentari o compartir el material o fotografies al correu electrònic juntament amb les vostres dades i el vostre nom. Entre tots/es enriquirem la nostra tasca docent!
Per descarregar-vos les imatges cal que cliqueu sobre la presentació. S’obrirà un àlbum Picassa des del qual, clicant sobre una de les fotografies podreu escollir l’opció “descarrega” i guardar-la al vostre ordinador.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Emocions, Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a IMATGES D’EMOCIONS I SENTIMENTS

  1. Lourdes diu:

    Hola, sóc mestra d’educació especial, necessitaria tenir accès a les imatges sobre les emocions i els sentiments. Me les podries facilitar? Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *