EL TREBALL DE LES EMOCIONS

Fa poc he descobert un bloc creat per Anabel, la mare de l’Erik, un nen autista. El bloc s’anomena “El sonido de la hierba al crecer” i realment hi ha material i informacions molt emotives i amb la capacitat de fer-te reflexionar sobre la diferència i la discapacitat.

emocions1D’entre els diversos materials voldria destacar “EL LLIBRE DE LES EMOCIONS“: una guia per treballar les emocions i els sentiments amb els infants pas a pas.

Aquest llibre ha estat creat per les mateixes famílies de nens amb autisme, la qual cosa el fa encara més valuós. D’aquesta manera s’intenta fugir de la idea que un nen amb autisme és un nen sense sentiments sinó que són infants que també ploren, riuen, s’emocionen, es sorprenen, experimenten la felicitat…

El llibre està en castellà però permet traduïr-lo i adaptar-lo a la llengua catalana.

Molt útil també el recull de pàgines web que hi figura on es poden trobar imatges per treballar les emocions amb els infants.

Per llegir, baixar-xe o imprimir el document podeu clicar sobre la imatge.

Felicitats a totes les famílies que treballeu dia a dia perquè la societat prengui consciència que la diferència és una gran virtut. Gràcies en especial a l’Anabel per crear un dels molts blocs destinats a difondre les grans capacitats de tots i cadascun dels nens i nenes. Unes paraules que Anabel remarca en el seu bloc és la frase d’en Goytisolo: … nunca digas no puedo más y aquí me quedo…“.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Emocions, Materials i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *