MATERIAL MANIPULABLE

Fa poc he descobert un espai web “Multimania” que té un apartat de MATERIAL MANIPULABLE molt interessant. S’hi poden trobar gran diversitat de fitxes amb lletra o només amb imatge molt útils per treballar els plurals, el vocabulari segons un camp semàntic concret, les accions, l’estructuració de la frase, les onomatopies… La web està en castellà però algunes fitxes word que contenen vocabulari escrit són fàcilment adaptables al català.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *