TREBALLEM LA DATA AMB ELS CALENDARIS D’AULA

Fa temps Àlex Janssen, psicopedagog de l’EAP d’Osona, em va recomanar utilitzar un sistema rotatiu per treballar els dies de la setmana i el pas del temps amb alumnes amb nee. Vaig adaptar la seva idea creant un sistema per fer que els alumnes s’adonessin del dia de la setmana on ens trobàvem i sabessin posar la data en cartronets abans d’escriure-la a la pissarra. Aquí en teniu les imatges:

calendari-3 Es tracta que els alumnes fassin rodar l’agulla en el mateix sentit que les agulles del rellotge col•locant-la sobre el dia de la setmana adequat. Els dies del cap de setmana es marquen amb un gomet vermell.
calendari-21 En Mickey ens pregunta: “Quin dia és avui?”. Els alumnes han de buscar els cartronets amb el dia de la setmana, el número i el mes corresponent. Els mesos estan escrits en cartronets de diferent color per tal de diferenciar-los dels dies de la setmana. És una rutina habitual a l’aula d’Educació Especial abans d’iniciar l’escriptura de la data a la pissarra i/o al paper.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TREBALLEM LA DATA AMB ELS CALENDARIS D’AULA

  1. Sílvia diu:

    Hola Iolanda!!!
    Feu una feina molt bona, estic encantada amb el vostre bloc.
    Necessito poder veure la imatge dels dies de la setmana, perquè em costa una mica poder imaginar-m’ho.

    Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *