Chiron concedeix un centaure d’or 2014 a Literatura grega a escena

Avui, dia d’internet, Chiron ha atorgat al nostre projecte digital de Literatura Grega un Centaure d’Or. Tota feina té la seva recompensa i el seu reconeixement i obtenir un Centaure d’or 2014 de Chiron ens complau pel fet i per deixar el llistó ben alt, tal com nosaltres a principi d’aquest curs el vàrem rebre, després d’haver guanyat els alumnes del curs passat l’únic premi de batxillerat del concurs Esdelibro 2013 i el segon d’Eidéia 2013. L’enhorabona als tots els estudiants premiats i tot el nostre agraïment a Chiron!

Centaures2014

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Chiron concedeix un centaure d’or 2014 a Literatura grega a escena

  1. L’enhorabona, estudiants de grec, ex alumnes i col·laboradors! El vostre esforç i dedicació ha fet possible aquest i els altres premis i reconeixements. També vull felicitar la resta d’alumnes i professors premiats, així com els seus centres, tant de l’estat espanyol com de Grècia i d’Itàlia. Evidentment cal agrair al portal de clàssiques Chiron aquest reconeixement a l’actualització digital de les nostres matèries. Moltes gràcies i per molts anys!

  2. Retroenllaç: Anònim

  3. Laia Muñoz Osorio diu:

    Moltes gràcies! Després de l’esforç i la plena dedicació arriba la dolça recompensa. Sembla mentida, ja ha passat un any d’ençà que vam ser guardonats amb el premi “Es de Libro” i més tard amb l’Eidéa. Desitjo molta sort als alumnes que aquest any es presenten a la Selectivitat i que puguin estudiar allò que més els hi agradi. Feliciter de nou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *