Aplicació de les noves mesures per a la contenció del brot de COVID19

A conseqüència de la Resolució de la consellera de Salut i del conseller d’Interior, per la qual es publiquen noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de covid-19:

  • l’educació secundària obligatòria (ESO) manté la plena presencialitat, sense cap modificació en l’activitat lectiva actual.
  • en el batxillerat, s’han d’aplicar mesures per reduir la presencialitat.Aquestes noves mesures s’han de desplegar durant la setmana vinent i s’han de mantenir, si més no, fins al final d’aquest primer trimestre.  Dilluns 2 de novembre es comunicarà a l’alumnat de batxillerat i a les seves famílies les noves mesures organitzatives.
  • En els desplaçaments a l’institut, en cas de restriccions de mobilitat o confinaments perimetrals, cal portar a sobre la Declaració responsable per justificar el desplaçament, ja sigui per traslladar-se al centre educatiu o per tornar al domicili particular.

    Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *