Informació

INFORMACIÓ BÀSICA

Adreça: C/ Josep Pla s/n; 08880 Cubelles (Barcelona)

Telèfon: 93.895.50.24 (Horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres)

Correu electrònic: a8057230@xtec.cat

PRESENTACIÓ DE L’INSTITUT CUBELLES

11 respostes a Informació

 1. YOLANDA PALMA diu:

  Bon dia
  La consulta és referent a possibilitat de plaça pel nostre fill, d’11 anys, i que ha de començar primero de la ESO el proper curs.
  Ara estem en tramit de preinscripció a Barcelona ciutat però és molt probable que ens traslladem a viure a Cubelles, al nostre domicili del Passeig de la Mediterrània, 2. i per tant hauríem de fer la inscripció en aquí.
  Hi ha possibilitat de vacant al vostre centre?
  A la espera dels vostres comentaris, gràcies,

 2. ANTONIO TINAJAS RUIZ diu:

  Bon dia:
  Si creu que a 1 de setembre el seu fill viurà a Cubelles, la millor opció és que faci la preincripció a Cubelles. Si arriba a Cubelles un cop començat el curs, li pot passar que no pugui escollir el centre (en aquest cas, el nostre, que és el que té més sol·licituds).

 3. nayara diu:

  ¿Donde están los deberes de verano?

  Nayara 1rC-2nC

 4. Tal com deia en la nota publicada dies enrera, els dossiers d’estiu estarien accessibles a partir del 30 de juny i avui 1 de juliol ja es poden consultar.

 5. Sheila diu:

  No pude ir a las notas de recuperación, como se mis resultados? Gracias

 6. Benvolguda,

  pots passar per administració aquesta setmana de 8.15 a 14.30 i demanar el teu butlletí de notes. Els butlletins es van lliurar el divendres 4 de setembre.

 7. tania diu:

  Me interesaria inscribirme para bachillerato, este curso me podría apuntar? (Ya se que han comenzado hace aproximadamente una semana, pero no he podido antes)

 8. Tan aviat com et sigui possible, contacta telefònicament amb Administració.

 9. Melany Martí diu:

  Bon día,

  Estic vivint a Méxic i necessito un certificat d’estudis per començar un altre carrera. Soc del període 2006-2009. Ho haig de demanar per correo, teléfon, omplir sol·licitud?

  Salutacións.

 10. Nina diu:

  Hola! Em dic Nina i tinc 16 anys.
  Sóc de Manresa, però d’aquí poc me’n vaig a viure a Cubelles; on sou vosaltres. M’interessaria sàpiguer tot el possible sobre l’Institut, ja que dintre de poc vindré a visitar-hos. De moment estic estudiant Batxillerat a La Salle de Manresa, però si puc, l’any que bé ja estaré amb vosaltres. M’agradaria molt estudiar allà ja que Cubelles per a mi és un poble excepcional, tant com per el seu paisatge, com per la seva gent; I és un poble on he viscut els millors moments de la meva infantesa. M’agradaria que us ho llegissiu i us ho plantejessiu, per a mi seria una gran il·lusió.

  Gràcies.

  Nina.

 11. Juana diu:

  Hola
  Me llamo Juana, este septiembre mis hijos deberian empezarar a estudiar en Cubelles.
  Seria posible que entraran en este instituto, he visto que teneis USEE y uno de mis hijos necesita este servicio, el pequeño haria 2 de ESO y e mayor 3 de ESO con USEE.
  Seria posible visitar el centro?
  Espero vuestra respuesta.
  Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *