Castanyada

VALORACIÓ CASTANYADA 2023

-Article redactat i publicat per l’alumnat de la comissió de festes-

El passat  31 d’octubre es van dur a terme les activitats de la castanyada, que s’han valorat de manera molt positiva.

Les actuacions que es van dur a terme van ser:

 • Concurs cartells
 • Concurs d’Esmorzars.
 • Sortides a la Natura.                                                                                                                                                                                                                                                                                        Al concurs de cartells, el jurat ho va tenir molt difícil  ja que hi va haver molta participació. Finalment els guanyadors i finalistes van ser:
 • 1r cicle d’ESO: guanyadora: Alèxia Martínez, de 1r A
 • Finalistes: Laia Aracil, de 1r D i  Hellen Brito, de 1r E
 • 2n cicle d’ESO: guanyadora: Ainhara Barroso , 4t A
 • Finalista: Leire Pujol, de 4t C                                                                                                  Moltes gràcies a tothom per participar!!

Per altra banda, el VIII Concurs de Pastissos va quedar en:

1r ESO: Hi va haver un empat a la tercera posició de la categoria de més originalitat per “El teu pitjor malson” i “Franki”. El segon premi de originalitat va  ser per “Fantasmes al cementiri”. Per últim, el primer premi de originalitat va acabar sent per “La calavera mexicana”.

Per altre banda, el tercer premi en la categoría de abor va ser per El duo Fantasma. 

El segon premi, va ser per “Cupcakes Castaween”. I per últim, el primer premi a la

categoria de sabor va ser per “Spooky hallocake”

2n ESO: A segon, van fer uns pastissos molt bons! El tercer premi de originalitat va ser per “Kereseres” , el segon premi va ser per “Miedizza”. I el primer, s’el va emportar “The Bloody Cementery”. 

Per altre banda, el tercer premi de millor sabor va ser per “Los mil i un Ojo”. El segon, va ser per tres alumnes amb un pastís que no tenia nom. Per últim, el primer premi, se’l va emportar el pastís “Yama”.

3r ESO: A tercer, van sortir dos guanyadors. Fantasmes boooooonissims i Galletas Magicas

I per últim tot l’alumnat de l’institut Cubelles va fer una caminada en una  sortida a la natura:

 • 1r ESO va anar a Cunit

 • 2n ESO va anar a Gallifa

 • 3r ESO va anar a Puig de Tiula

 • 4t ESO va anar als Colls.

Article de la Comissió de festes

Redacció: Jordi Lora, Alèxia Martínez, Lluc García, Oriol Sallent                               Muntatges fotogràfics-Patricia García, Maeva Bellés, Angela Mellado, Sara Rivera

CASTANYADA 23
Com bé diu el refrany:”Pel novembre, bones torrades, castanyes i bunyolades”
Per tant ja tenim la primera festa de l’institut Cubelles a tocar: LA CASTANYADA. Una diada que any  rere any celebrem realitzant  unes sortides a la natura: 1r ESO Cunit, 2n ESO Quadra de Gallifa, 3r ESO Puig de Tiula, 4t ESO Els Colls.
Per una altra banda seguim amb  els tradicionals concursos de pastissos i panellets. Quines ganes que tenim de veure i tastar  els pastissos i panellets tematitzats amb motius de la tardor i halloween
BASES DELS CONCURSOS:

Bases concurs pastissos 1r i 2n ESO

Bases concurs panellets/galetes 3ESO

CONCURS DE CARTELLS
Per una altra banda seguim amb els concursos de cartells dinamitzats des del departament de Visual i Plàstica. Les bases del concurs de cartells estaran publicades en un classroom dels concursos de cartells que es fan durant el curs. codi nljnsnd
PARTICIPEU!!!!!!
Moltes gràcies a tothom! Som-hi!????????????

CASTANYADA 22/23

Ja tenim els cartells guanyadors de la castanyada! El jurat ho ha tingut molt i molt difícil entre tantes carabasses, castanyes, monstres,….

Els/les guanyadors/es  rebran un diploma i un val per bescanviar a la llibreria, papereria Lanigó de Cubelles. Els cartells s’exposaran a l’entrada de l’Institut i es publicaran a l’agenda escolar del curs 2022/23

Moltes felicitats i moltes gràcies a l’alumnat  per haver participat!

 

CASTANYADA 2021

Castanyada i Halloween a l’Institut Cubelles!!! Quina colla d’artistes!!!

I seguint la tradició seguim fent les travesses i sortides a la natura per celebrar aquesta diada!  Bona companyia i bon clima!

 

 

CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA 2020

Aquest dijous 29 d’octubre de 2020 el centre ha organitzat unes sortides per celebrar la festa de la castanyada, concretament una jornada d’activitats a la natura. Aquesta activitat, que forma part del projecte educatiu de centre, té la finalitat d’ajudar a cohesionar els grups i de donar la benvinguda al nou curs.   Les travesses s’han fet per “grups bombolla” i amb mascareta seguint totes les mesures de seguretat.

L’alumnat de 1r d’ESO ha fet una caminada pel Passeig Marítim de Cubelles fins al port de Segur de Calafell. Allà s’han hagut d’organitzar per realitzar una activitat, que consistia en formar una lletra amb tot l’alumnat del grup. Les lletres eren la D, de distància, la M, de mans i la M, de mascareta. Podeu veure les fotos de com ha quedat.

L’alumnat de 2n d’ESO ha realitzat una travessa a l’entorn de Cubelles des de les Planes fins a la Quadra de Gallifa i Ermita de Sant Pau.  Amb un mapa  de pistes a les mans han cercat uns codis QR  i han anat resolent  unes preguntes relacionades amb els àmbits del seu nivell.

Els grups de 3r d’ESO han fet la tradicional pujada a Puig de Tiula de Cubelles. L’itinerari ha sigut circular: Institut Cubelles- Polígon les Salines- Puig de Tiula- Les Planes- Institut Cubelles. Durant la travessa han trobat codis QR amb preguntes relacionades amb els àmbits del seu nivell.

I els grups de 4t ESO han fet la travessa pels Colls de Sitges fins a la platja del Far de Vilanova i la Geltrú

BONA CASTANYADA A TOTHOM! ENS EN SORTIREM!

 

 

 

 

Carlota Pazos de 1ESO       Jalal el Barouti 3rESO
———————————————————————————————————————————————-

CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA 2019

El dijous 31 d’octubre de 2019 el centre  va organitzar unes sortides  per celebrar la festa de la castanyada, concretament una jornada d’activitats a la natura. Aquesta activitat, que forma part del projecte educatiu de centre, té la finalitat d’ajudar a cohesionar els grups i de donar la benvinguda al nou curs.  També van tenir lloc el tradicional concurs d’esmorzars.

Les sortides van ser:

-Port de Segur de Calafell 1ESO

-Quadra de Gallifa 2ESO

-Puig de Tiula 3ESO

-Els Colls 4ESO i Batxillerat

 

 

Sortides a la natura. Castanyada 2018.

1r i 2n ESO -Port de Segur de Calafell

3r ESO- Puig de Tiula

4t ESO i Batxillerat- Els Colls 

Reportatge Fotogràfic

 

 

 

 

 

 

Castanyada 2017

Reportatge Fotogràfic

Castanyada 2016

 

Caminada Cubelles-Sitges. Castanyada 2015

 

Caminada Cubelles-Sitges. Castanyada 2014

 

CASTANYADA 2013
Per celebrar la Castanyada, l’Institut Cubelles va organitzar una sèrie de sortides.

Els alumnes de primer i segon d’ESO van anar a Rocacrespa, la distància va ser de 5km. Van fer diverses activitats i un concurs d’esmorzars originals i relacionats amb la Castanyada.

2 ESO 1

Enllaç a l’àlbum de la sortida dels 1ESO i els 2ESO

Els alumnes de tercer d’ESO van anar a Puigdetiula. Durant el recorregut, l’alumnat havia de trobar i fotografiar diferents punts del camí i fer activitats sobre el paisatge de Cubelles.

IMG_0514

Enllaç a l’àlbum de la sortida de 3ESO

Per una altra banda, l’alumnat de 4rt d’ESO podien escollir entre anar al Roc de Sant Gaietà amb bicicleta o caminant a Sitges amb els alumnes de Batxillerat.

Enllaç a l’àlbum de la sortida de batxillerat

Aquest article ha estat elaborat per l’alumnat de la Revista de 4ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *