Informació de la reunió amb les famílies de 1r ESO i 2n d’ESO 2019-20

El divendres 5 de juliol va tenir lloc la reunió informativa amb les famílies de l’alumnat de 1r i 2n d’ESO del curs 2019-20. En aquesta reunió es va explicar:

  1. Llibres de text: es farà ús de llibres digitals. El llistat de llibres digitals i de lectura es poden consultar a l’enllaç adjunt

Llistat de llibres de text de 1r d’ESO 2019-20

Llistat de llibres de text de 2n d’ESO 2019-20

Les llicències digitals dels llibres de 1r d’ESO i de 2n d’ESO es poden adquirir a través d’Iddink www.iddink.cat  Per a poder realitzar la comanda a través d’Iddink cal iniciar sessió (registra-se prèviament) i introduir el codi 469AT5. Amb aquest codi ja reconeix que és una comanda de l’institut Cubelles. A continuació només cal seleccionar el nivell (1r ESO, 2n d’ESO, etc), si és del grup de reforç o no, i es pot adquirir tot el pack o bé seleccionar uns ítems concrets. Per a qualsevol dubte es pot trucar al número 902.565.411

L’elecció de la matèria optativa es farà en començar el curs, per tant, cal esperar per adquirir la llicència de llibre digital d’alemany. Les optatives de 1r d’ESO del curs 2019-20 són segona llengua estrangera: alemany, Hort, Hàbits saludables, Gestió de les emocions, Teatre en castellà. Pel que fa a l’alumnat que ha fet alemany a 1r d’ESO el curs 2018-19 i que vulgui continuar fent alemany, ja pot adquirir la llicència digital dels llibres digitals d’alemany.

2. Dispositius chromebooks. El dispositiu portàtil de cada alumne es pot adquirir a l’empresa FDOS. A través de la web educat.fdos.net, amb el codi 04F124 es pot fer la comanda del dispositiu ACER chromebook 11 C732. Clicant en aquest enllaç es pot accedir al document que es va lliurar a les famílies.

El lliurament dels chromebooks tindrà lloc el divendres 13 de setembre de 2019 entre les 17 i les 19 hores.

Per a qualsevol dubte sobre els dispositiu chromebook seleccionat (compra, servei postvenda, manteniment, modalitats de garantia, etc..) us podeu adreçar a l’empresa FDOS al telèfon 933071555.

 

 

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Retorn dels ecobooks d’Iddink

Divendres 5 de juliol de 2019, des de les 10 hores fins les 13:30 hores es farà el retorn dels ecobooks d’Iddink.

Recordeu que si vau adquirir els ecobooks d’Iddink us heu d’imprimir l’albarà que heu rebut al correu electrònic amb el qual es va realitzar la comanda.

El retorn dels ecobooks es fa a la biblioteca de l’institut Cubelles

 

Publicat dins de Comunicats i avisos | 1 comentari

Reunions amb les famílies de 1r i 2n d’ESO 2019-20 chromebooks

Divendres 5 de juliol tindran lloc a l’Institut Cubelles les reunions per les famílies de 1r i 2n d’ESO de 2019-20 per informar sobre l’adquisició dels dispositius chromebook:

1r d’ESO 13 hores

2n d’ESO 11 hores

La informació es farà arribar per correu electrònic a totes les famílies.

 

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Informacions actualitzades a la web

llistat de llibres per a 3r, 4t d’ESO, 1r i 2n de batxillerat al subapartat de llibres de text, dins de la pestanya Ensenyaments
Feines d’estiu 2019 a la pestanya d’ensenyaments
Calendari de les proves extraordinàries de 1r de batxillerat a la pestanya de Calendari

 

 

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Surt a concurs el servei de bar-cantina

S’ha obert el termini per a la licitació del contracte negociat del servei de cantina-bar de l’Institut Cubelles. Les propostes poden ser presentades a la secretaria del centre abans de les 13 hores del dijous 18 de juliol de 2019. L’horari d’atenció de la secretaria és de 9 a 13 hores de dilluns a divendres.

Procediment d’adjudicació dels servei de cantina. Expedient 2/2019
DOCUMENT 1. Resolució d’inici i aprovació de l’expedient de contractació del servei de cantina-bar.
DOCUMENT 2. Contracte per a l’explotació del servei de cantina-bar de l’Institut Cubelles
DOCUMENT 3. Plec de prescripcions tècniques per a la contractació dels serveis de cantina-bar.

Publicat dins de Comunicats i avisos, General | Deixa un comentari

Surt a concurs el contracte del servei de neteja de l’Institut Cubelles

S’ha obert el termini per a la licitació del contracte negociat del servei de neteja de l’Institut Cubelles seguint el calendari següent:

Pas  Descripció  Calendari 
Resolució d’inici i aprovació de l’expedient  2/07/2019
Presentació de proposicions  Del 2/07/2019 al 16/07/2019 a les 14,00 h. 
Resolució d’adjudicació del contracte, notificació i publicació a la web del centre  17/07/2019
Comunicació i requeriment de la documentació justificativa i la constitució de la garantia definitiva al licitador amb l’oferta més avantatjosa  Del 18/07/2019 al 25/07/2019
Signatura del contracte  29/07/2019

 

Document 1: Resolució d’inici i aprovació de l’expedient 1/2019
Document 2: Quadre de característiques del contracte del servei de neteja de l’Institut Cubelles
Document 3: Prescripcions tècniques per a la contractació del servei de neteja de l’Institut Cubelles

Publicat dins de Comunicats i avisos, General | Deixa un comentari

Bestiari romànic

L’alumnat de 2n ESO ha realitzar el Bestiari romànic amb l’objectiu de conèixer la iconografia romànica i la seva relació amb el Bestiari popular de les Festes Tradicionals, com per exemple la Draga i el Viagrot de Cubelles.

https://photos.app.goo.gl/zYUzdtNS9C2cvkWUA

Publicat dins de 2n ESO, General, projectes, Socials | Deixa un comentari

Lliurament de butlletins finals a ESO i 1r de batxillerat

Degut a problemes amb el funcionament de l’aplicatiu de gestió acadèmica Esfer@ ens hem vist obligats a modificar les dates de lliurament del butlletins de final de curs i finalment serà el divendres 28 de juny de 2019 a les 10:00 hores.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Electricitat domèstica

L’alumnat de segon d’ESO, al llarg del tercer trimestre, ha treballat en el muntatge d’un circuit elèctric d’un habitatge. El treball s’ha desenvolupat en grups de tres o quatre alumnes, amb la qual cosa el repartiment de tasques i treball en equip ha pres especial rellevància.

Les principals tasques han sigut: pintar i retallar el terra i el mobiliari, marcar la posició de les parets (de suro), saber interpretar l’esquema del circuit que es mostrava en un dossier-guia, i finalment tallar, pelar i col·locar el cablejat i les bombetes.

Finalment hem pogut comprovar com al llum de cada estança es podia accionar amb el seu interruptor propi. En els casos de l’habitació i el passadís, l’accionament s’ha pogut fer de de dos interruptors diferents (conmutador de creuament).

Publicat dins de 2n ESO, General, Tecnologia | Deixa un comentari

Tricicle xinès

L’alumnat de tercer d’ESO, al llarg de l’últim trimestre ha treballat al taller una maqueta què té com a nom “Tricicle xinès”. En grups han posat en marxa les operacions bàsiques de marcar, tallar, llimar, pulir i muntar. A més a més han hagut d’interpretar plànols per a la construcció de les diferents peces que formen part del producte final.

Mira aquest video.

Publicat dins de 3r ESO, General, Tecnologia | Deixa un comentari