Proves per l’obtenció del títol de graduat en ESO 2019

Segons estableix la RESOLUCIÓ EDU/3445/2009, de 2 de desembre, per la qual es regula la convocatòria anual de les proves per a l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria per a l’alumnat que no l’hagi obtingut en finalitzar l’etapa esmentada, l’Institut Cubelles convoca les proves GESO en les dates i terminis que es poden consultar a la taula adjunta

CALENDARI DE LES PROVES GESO 2019

Publicació al tauler d’anuncis del centre dels continguts i els criteris mínims exigibles per a la superació de cadascuna de les matèries 28/01/19 al 01/02/19
Termini de presentació de sol.licituds d’inscripció 04/02/19 al 08/02/19
Publicació al tauler d’anuncis del centre del calendari de les proves i de les llistes de persones admeses i excloses 15/02/19
Termini de presentació de reclamacions a les llistes de persones admeses i excloses 18/02/19 al 22/02/19
Realització de les proves 07/03/19 i 08/03/19
Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

TRANING MYSELF

The students of 1st Batx of Institut Cubelles went on 10th January to the Parc del Garraf Sports Centre to experience and learn about HIIT (HIGH-INTENSITY INTERVAL TRAINING), an innovated training method. They learnt also how to participate in a spinning class using amazing bikes and they had a lot of fun with the Zumba lesson.
This is the beginning of a Didactic Unit called “Training myself”. Now they are ready to create their own training session using different methods seen in class.
Go ahead!!!

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Els/les alumn@s de 3r d’ESO creen blogs

Durant el primer trimestre d’aquest curs els alumnes de 3r d’ESO han treballat les TIC amb el programari Blogger per crear blogs. Els alumnes podien triar el tema que els interessés més. Ha estat una pressa de contacte amb les pàgines web i blogs.

Aquí sota teniu uns quants per visualitzar.

Blog1   Blog2   Blog3   Blog4

 

Publicat dins de 3r ESO, projectes, Tecnologia | Deixa un comentari

Barcelona Medieval literària amb 1r Batx.

Els alumnes de 1r de batxillerat, avui, dimecres,19 de desembre de 2018 hem fet un recorregut per Barcelona seguint la història de la literatura organitzat pel departament de llengua i literatura catalana.

L’itinerari literari ha començat fent referència  a la Barcelona romana. Hem fet el recorregut trepitjant història i textos des dels trobadors  fins a Joanot Martorell. Hem pogut llegir, també,  fragments de les quatre grans Cròniques medievals, del Llibre de les bèsties de Ramon Llull i d’algun sermó de st. Vicent Ferrer.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Activitats dels dies 20 i 21 de desembre de 2018

DIJOUS 20/12/2018
El dijous 20 de desembre, l’horari de l’institut és l’habitual de 8:15 a 14:45 hores. Com cada final del primer trimestre, el dijous tindrà lloc el concurs de talents de 12:45 fins a 13:35 hores, al qual assistirà tot l’alumnat de 1r d’ESO a 2n de batxillerat. A darrera hora, de 13:50 fins a 14:45 hores, l’alumnat anirà a l’aula del seu grup on se li lliurarà el butlletí de qualificacions de la 1a avaluació.

DIVENDRES 21/12/2018
El divendres l’horari és especial, començant a les 8:15 hores i acabant a partir de les 13:00 hores. Aquest dia es realitzaran les sortides que hi havia previstes pel 31 d’octubre i que es van ajornar a causa de la pluja. Totes les sortides tenen com a punt de sortida l’institut Cubelles.

1r i 2n d’ESO: Institut Cubelles – Port de Segur de Calafell
3r d’ESO: Institut Cubelles – Puig de Tiula
4t d’ESO, 1r i 2n de batxillerat: Sitges-Vilanova pels Colls (el desplaçament fins a Sitges es fa en autobús, així com el desplaçament de Vilanova i la Geltrú fins a l’institut)

I d’aquesta manera acomiadarem l’any, desitjant-vos un bon 2019!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TORNEIG DE FUTBOL SALA-PATI.

ELS EQUIPS PARTICIPANTS

NORMES Futbol sala

CALENDARI TORNEIG DE FUTBOL SALA

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Jornada de vaga del dijous 29 de novembre de 2018

Demà dijous 29 de novembre de 2018, les organitzacions sindicals CGT, ASPEPC-SPS i USTEC-STES han convocat una jornada de  vaga en l’àmbit de l’ensenyament, de 0.00 a 24.00 hores, per al personal docent. Pel que fa al seguiment de la vaga per part del professorat, els serveis mínims garantiran que el centre resti obert per atendre l’alumnat que assisteixi.

A aquesta convocatòria també s’ha adherit el Sindicat d’Estudiants. Davant d’aquesta convocatòria, l’alumnat des de 3r de l’ESO fins a 2n de batxillerat ha comunicat dins dels terminis que estableix les nostres NOFC el seu parer majoritari de sumar-se a la convocatòria de vaga. Els recordo que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot seguir aquest tipus de mobilitzacions i, per tant, ha d’assistir obligatòriament a classe.

Pel que fa al funcionament del centre en dies de vaga com aquest, l’alumnat des de 3r de l’ESO fins a 2n de batxillera només podrà abandonar l’institut abans de les 14.45 hores si disposa d’una autorització per escrit dels seus pares.

Sonia Ruiz Conesa
Directora de l’Institut Cubelles

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Science week fair

During the science week all the students of 3th ESO prepared a science fair in English.
10 groups of maximum 3 students explained Electricity and Magnetism experiments to 2nd ESO and 1st ESO students.

The 3rth ESO students, not just only were conducting the experiments, but also explaining what happened in each experiment (what electric or magnetic phenomena took place) giving the explanation to the phenomena.

It was a meaningful learning the students enjoyed a lot.

Publicat dins de 3r ESO, Experimentals, GEP | Deixa un comentari

Novetats de la Biblioteca

A l’expositor de Novetats de la Biblioteca hi podreu trobar tot un seguit de noves adquisicions.

A l’apartat de la Biblioteca podeu consultar-hi els títols i veure’n una sinopsi.

dav

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CONVOCATÒRIA DE VAGA D’ESTUDIANTS 14/11/2018

Els delegats i les delegades del nostre centre m’han comunicat la intenció de la majoria de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i de batxillerat d’afegir-se a la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants per dimecres 14 de novembre de 2018. Cal tenir present que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot seguir aquest tipus de mobilitzacions i, per tant, ha d’assistir obligatòriament a classe.

Pel que fa al funcionament del centre en dies de vaga com aquest, les activitats lectives es desenvoluparan amb normalitat i l’alumnat només podrà abandonar l’institut abans de les 14.45 hores si disposa d’una autorització per escrit dels seus pares.

L’alumnat que decideixi sumar-se a la convocatòria de vaga i no assistir a l’institut, cal que lliuri la justificació signada per pare/mare o tutor-a legal

Sonia Ruiz Conesa
Directora de l’Institut Cubelles

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari