TORNEIG DE FUTBOL SALA-PATI.

ELS EQUIPS PARTICIPANTS

NORMES Futbol sala

CALENDARI TORNEIG DE FUTBOL SALA

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Jornada de vaga del dijous 29 de novembre de 2018

Demà dijous 29 de novembre de 2018, les organitzacions sindicals CGT, ASPEPC-SPS i USTEC-STES han convocat una jornada de  vaga en l’àmbit de l’ensenyament, de 0.00 a 24.00 hores, per al personal docent. Pel que fa al seguiment de la vaga per part del professorat, els serveis mínims garantiran que el centre resti obert per atendre l’alumnat que assisteixi.

A aquesta convocatòria també s’ha adherit el Sindicat d’Estudiants. Davant d’aquesta convocatòria, l’alumnat des de 3r de l’ESO fins a 2n de batxillerat ha comunicat dins dels terminis que estableix les nostres NOFC el seu parer majoritari de sumar-se a la convocatòria de vaga. Els recordo que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot seguir aquest tipus de mobilitzacions i, per tant, ha d’assistir obligatòriament a classe.

Pel que fa al funcionament del centre en dies de vaga com aquest, l’alumnat des de 3r de l’ESO fins a 2n de batxillera només podrà abandonar l’institut abans de les 14.45 hores si disposa d’una autorització per escrit dels seus pares.

Sonia Ruiz Conesa
Directora de l’Institut Cubelles

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Science week fair

During the science week all the students of 3th ESO prepared a science fair in English.
10 groups of maximum 3 students explained Electricity and Magnetism experiments to 2nd ESO and 1st ESO students.

The 3rth ESO students, not just only were conducting the experiments, but also explaining what happened in each experiment (what electric or magnetic phenomena took place) giving the explanation to the phenomena.

It was a meaningful learning the students enjoyed a lot.

Publicat dins de 3r ESO, Experimentals, GEP | Deixa un comentari

Novetats de la Biblioteca

A l’expositor de Novetats de la Biblioteca hi podreu trobar tot un seguit de noves adquisicions.

A l’apartat de la Biblioteca podeu consultar-hi els títols i veure’n una sinopsi.

dav

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CONVOCATÒRIA DE VAGA D’ESTUDIANTS 14/11/2018

Els delegats i les delegades del nostre centre m’han comunicat la intenció de la majoria de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i de batxillerat d’afegir-se a la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants per dimecres 14 de novembre de 2018. Cal tenir present que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot seguir aquest tipus de mobilitzacions i, per tant, ha d’assistir obligatòriament a classe.

Pel que fa al funcionament del centre en dies de vaga com aquest, les activitats lectives es desenvoluparan amb normalitat i l’alumnat només podrà abandonar l’institut abans de les 14.45 hores si disposa d’una autorització per escrit dels seus pares.

L’alumnat que decideixi sumar-se a la convocatòria de vaga i no assistir a l’institut, cal que lliuri la justificació signada per pare/mare o tutor-a legal

Sonia Ruiz Conesa
Directora de l’Institut Cubelles

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Eleccions al Consell Escolar

La direcció del centre ha encetat avui 5 de novembre el procés electoral per a escollir representants dels diferents sectors al consell escolar. En concret, en aquesta ocasió seran escollits:

4 representants del professorat.

1 representant dels pares i de les mares de l’alumnat.

1 representant de l’alumnat.

1 representant del PAS

La presentació de candidatures finalitza el 16 de novembre a les 14 hores. És voluntat de l’equip directiu donar la màxima publicitat a les candidatures que es presentin, especialment a través d’aquesta web. Les votacions, pel que fa a les famílies, tindran lloc el 27 de novembre de 14 a 18 hores a la biblioteca del centre.

El següents enllaços recullen la resolució de la convocatòria amb el calendari de les diferents actuacions i informació relativa a les funcions, la composició i el funcionament del Consell escolar.

Convocatòria d’eleccions al Consell escolar
Calendari de les eleccions al Consell escolar

Publicat dins de Comunicats i avisos, General | Deixa un comentari

Anul.lació de les activitats del 31 d’octubre de 2018

Davant les previsions meteorològiques del Servei Meteorològic de Catalunya segons les quals s’esperen per demà dimecres 31 d’octubre al matí precipitacions intenses al litoral del Garraf, he cregut adequat anul.lar les activitats a l’aire lliure programades per a celebrar La Castanyada. També s’anul.len les activitats relacionades com a concursos de pastissos i de panellets.

D’aquesta manera, l’horari de demà serà de 8:15h fins les 13:35h.

Esperem poder realitzar les activitats programades més endavant, durant aquest primer trimestre, fet que ja s’avisarà oportunament.

La directora

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

VI Concurs d’esmorzars de la Castanyada 2018

BASES DEL CONCURS

1.La participació està oberta a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO.

2.El tema serà “LA CASTANYADA, HALLOWEEN, LA TARDOR“  coincidint amb la diada de la Castanyada

3.L’esmorzar l’han de portar fet de casa. Alguna cosa de menjar que sigui especial per aquest dia (pastissos, coques, pizzes, entrepans originals, galetes, …).

4.Es presentarà un pastís per participant o grup (màxim de 3 persones).

5.Les persones interessades a participar-hi s’hauran d’inscriure prèviament comunicant-ho al tutor/a de grup fins al dia 30 d’octubre.

6.Els pastissos es deixaran a l’Espai de la Marta (Cantina) ben embolicats a les 8:15 hores. Han d’estar identificats amb  amb el nom i cognom del participant/s i el nom del pastis o esmorzar.

7. Els pastissos es traslladaran amb cotxe al Port de Segur on es celebrarà el concurs.

8. Els esmorzars seran degustats per un jurat (un per 1r i un per 2n) que estarà constituït per 3 professors/es  i 1 alumne/a (delegat/da). El professorat de 1r farà de jurat de 2n; el professorat de 2n farà de jurat de 1r.el delegat).

9. atorgaran 12 premis en total  ( 6 per 1r d’eso i 6 per 2n d’eso): 3 Premis a l’originalitat i 3 premis de millor sabor. Els guanyador@s obtindran un esmorzar gratuït a l’espai de la Marta i un diploma.

Publicat dins de General, Sortides i activitats | Deixa un comentari

Convocatòria de vaga d’estudiants

Els delegats i les delegades del nostre centre m’han comunicat la intenció de la majoria de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i de batxillerat d’afegir-se a la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants per dilluns 1 d’octubre de 2018.  Cal tenir present que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot seguir aquest tipus de mobilitzacions i, per tant, ha d’assistir obligatòriament a classe.

Pel que fa al funcionament del centre en dies de vaga com aquest, les activitats lectives es desenvoluparan amb normalitat i l’alumnat només podrà abandonar l’institut abans de les 14.45 hores si disposa d’una autorització per escrit dels seus pares.

Sonia Ruiz Conesa

Directora de l’Institut Cubelles

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Reunions d’inici de curs 2018-19

Benvolgudes famílies,

el proper dimarts 25 de setembre de 2018 esteu convocats a la reunió d’inici de curs de l’Institut Cubelles amb la persona tutora del grup del vostre fill-a. Aquesta reunió començarà a les 18 hores i tindrà lloc a l’aula del vostre fill-a. Recordeu que les aules d’ESO es troben al primer pis i les de batxillerat, al segon.

L’objectiu d’aquesta reunió és informar-vos de
1. Calendari del curs: avaluacions, dies festius. sortides previstes
2. Equip docent
3. Normes de funcionament
4. Serveis que ofereix l’institut
5. Canals de comunicació entre les famílies i l’institut
6. Dubtes i aclariments que s’escaiguin.

Les reunions de tots els grups i nivells, tant d’ESO com de batxillerat comencen a la mateixa hora, les 18h.

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari