Preinscripció ESO: llista de sol.licituds amb la puntuació provisional

Ja es pot consultar la llista provisional de sol.licituds de preinscripció per a ESO a l’Institut Cubelles.

Es poden presentar les reclamacions del 2 al 5 de juny enviant un correu a a8057230@xtec.cat

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

Preinscripció per al batxillerat

TERMINI PRESENTACIÓ SOL·LICITUDS: del 27 de maig al 3 de juny de 2020

OFERTA DE PLACES
1r de batxillerat:45 places
2n de batxillerat: 60 places

Codi de centre: 08057230

No cal que presentin sol·licitud de preinscripció:

L’alumnat que ha estat matriculat a 4t d’ESO el curs 2019-20 al nostre centre i vulgui cursar batxillerat a l’institut Cubelles de les modalitat científic-tecnològic o humanístic-social no cal que presentin cap document ni enviar cap correu. Únicament, en el moment de fer la matrícula del 8 al 14 de juliol, hauran de fer la tria de les matèries de modalitat. Aquesta tria es farà demanant cita prèvia a la coordinadora pedagògica, Noemi Visedo, enviant un correu a n.visedo@institutcubelles.cat

Han de presentar la sol·licitud de preinscripció:

L’alumnat que no ha estat matriculat a l’Institut Cubelles el curs 2019-20, que procedeix d’un altre centre educatiu.

Hi ha dues vies per presentar la sol·licitud

1. Via electrònica. El tràmit de presentació de la sol·licitud via electrònica s’acaba amb l’enviament del formulari i no s’ha de presentar cap còpia al centre.
Per poder utilitzar el formulari electrònic, cal identificar-se amb un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d’identificació idCAT Mòbil, i el número d’identificació de l’alumne/a amb el qual consta al Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC).

2. Amb suport informàtic. Si no es pot utilitzar el formulari electrònic cal utilitzar el formulari amb suport informàtic. El tràmit de presentació de la sol·licitud amb suport informàtic s’acaba amb l’enviament per correu electrònic del resguard acompanyat de la documentació acreditativa corresponent, escanejada o fotografiada per les dues cares, al correu electrònic de l’Institut Cubelles: a8057230@xtec.cat.

 

Documentació identificativa que s’ha d’enviar si es fa amb suport informàtic:

– Si l’alumne és major d’edat o fa els 18 anys durant l’any 2020, ha d’enviar per correu electrònic escanejat o fotografiat el DNI o NIE de l’alumne; o bé del passaport o del document d’identitat del país d’origen si es tracta d’estrangers comunitaris.

– Si l’alumne és menor d’edat i no fa els 18 anys durant l’any 2020, ha d’enviar per correu electrònic escanejats o fotografiats els documents següents:

  • El DNI o NIE de l’alumne, només en el cas que no s’hagi pogut validar el document electrònicament; o bé del passaport o del document d’identitat del país d’origen si es tracta d’estrangers comunitaris.
  • El llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • El DNI o NIE de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet), només en el cas que no s’hagi pogut validar el document electrònicament; o bé del passaport o del document d’identitat del país d’origen si es tracta d’estrangers comunitaris.
  • Documentació acreditativa dels criteris de prioritat: Les persones que al·leguen el compliment d’un o més criteris de prioritat (específic, general o complementari) han de presentar la documentació que s’indica per a cada criteri, mitjançant un correu electrònic en què s’hi annexi els documents escanejats o fotografiats.

La documentació s’ha d’enviar escanejada o fotografiada per les dues cares.

Accedeix a la preinscripció (A partir del 27 de maig de 2020)

En els casos excepcionals en què no es pugui enviar per correu electrònic, podeu contactar amb nosaltres trucant i demanant informació per realitzar els tràmits presencialment al telèfon següent: 938955024 trucant de 9 a 13 hores.

Per a més informació sobre la preinscripció del batxillerat

Publicat dins de Comunicats i avisos | Deixa un comentari

CONCURSOS INSTITUT CUBELLES

BASES CONCURS DISSENY DEL LOGO 15è ANIVERSARI INSTITUT CUBELLES

BASES CONCURS DE LA PORTADA  DE L’AGENDA I CARPETA CURS 2020-21

 

 

 

Publicat dins de Concursos, General | Deixa un comentari

Reflexió sobre la pobresa

Després de veure el documental HUMANS VOL. 1 (absolutament recomanable) la Paula Castelo de 4tB ens parla de les causes de la pobresa i la injustícia social. Escolteu-la amb atenció i us farà reflexionar.

Publicat dins de 1r batxillerat, General | Deixa un comentari

INFOGRAFIES HABITS SALUDABLES

L’alumnat de 1r Batxillerat vol difondre els hàbits saludables que han estat portant a terme durant el confinament.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Què va ser la pesta negra?

L’alumnat de 2ESO ha fet una investigació sobre la pesta negra al segle XIV a  través de l’art, articles de premsa i un documental! També han fet les seves pròpies creacions del Doktor Schanbel Von Rom.

 

 

Publicat dins de 2n ESO, Socials | Deixa un comentari

“Val més un home insatisfet que un porc satisfet”

La Claudia Cabistany de 2nA de batxillerat ens explica el sentit i significat d’una frase cèlebre del filòsof John Stuart Mill (1861). Durant el confinament passen coses curioses com que la seva mare també ha participat en el vídeo. Felicitats a les dues! Compte que al final la Claudia es fa un embolic. A veure si detecteu l’errada.
 
Publicat dins de 2n batxillerat, General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Com eren les civilitzacions precolombines?

L’alumnat de 2n d’ESO ha investigat sobre el pas de l’edat mitjana a l’edat moderna i ha esbrinat que a Amèrica hi havia civilitzacions.
Us volem mostrar com eren aquestes grans cultures a través d’uns vídeos molt xulos que han fet amb l’aplicació WE VIDEO.
INQUES
MAIES
ASTEQUES
 
Publicat dins de 2n ESO, General, Socials | Deixa un comentari

“Com era la vida a l’antic Egipte?”

L’alumnat de 1r ESO ha treballat al projecte “Com era la vida a l’antic Egipte?”.

Aquest cop s’han convertit en arqueòlegs!. S’han imaginat que estaven excavant un jaciment arqueològic a la ciutat d’Alexandria i ham trobat una sèrie d’objectes, que han hagut d’estudiar per conèixer aquesta antiga civilització.

Un dels grups ha realitzat un lloc web per publicar la seva investigació. Voleu saber que han descobert i conèixer aquest antiga civilització? Doncs, entreu en aquest enllaç:

Lloc web que han creat

 

Publicat dins de 1r ESO, General, projecte, projectes, Socials | Deixa un comentari

“No esteu sols” de l’Hospital Clínic

L’alumnat de tercer d’ESO ha col·laborat en la iniciativa “No esteu sols”, promoguda per l’Hospital Clínic de Barcelona, mitjançant l’enviament de cartes d’ànim tant al personal sanitari com als pacients. Aquest setmana, com a mostra d’agraïment, el Clínic ens ha fet arribar un cartell d’agraïment en el qual és present l’Institut Cubelles.

Publicat dins de General | Deixa un comentari