Celebració de la Castanyada_20

Aquest dijous 29 d’octubre de 2020 el centre ha organitzat unes sortides per celebrar la festa de la castanyada, concretament una jornada d’activitats a la natura. Aquesta activitat, que forma part del projecte educatiu de centre, té la finalitat d’ajudar a cohesionar els grups i de donar la benvinguda al nou curs.   Les travesses s’han fet per “grups bombolla” i amb mascareta seguint totes les mesures de seguretat.

L’alumnat de 1r d’ESO ha fet una caminada pel Passeig Marítim de Cubelles fins al port de Segur de Calafell. Allà s’han hagut d’organitzar per realitzar una activitat, que consistia en formar una lletra amb tot l’alumnat del grup. Les lletres eren la D, de distància, la M, de mans i la M, de mascareta. Podeu veure les fotos de com ha quedat.

L’alumnat de 2n d’ESO ha realitzat una travessa a l’entorn de Cubelles des de les Planes fins a la Quadra de Gallifa i Ermita de Sant Pau.  Amb un mapa  de pistes a les mans han cercat uns codis QR  i han anat resolent  unes preguntes relacionades amb els àmbits del seu nivell.

Els grups de 3r d’ESO han fet la tradicional pujada a Puig de Tiula de Cubelles. L’itinerari ha sigut circular: Institut Cubelles- Polígon les Salines- Puig de Tiula- Les Planes- Institut Cubelles. Durant la travessa han trobat codis QR amb preguntes relacionades amb els àmbits del seu nivell.

I els grups de 4t ESO han fet la travessa pels Colls de Sitges fins a la platja del Far de Vilanova i la Geltrú

BONA CASTANYADA A TOTHOM! ENS EN SORTIREM!

 

 

 

 

Carlota Pazos de 1ESO       Jalal el Barouti 3rESO
Aquest article ha estat publicat en 1r ESO, 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, Castanyada, General, Sortides i activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *