Sant Jordi

Bon Sant Jordi 2020!!

DDDS

PREMIS SANT JORDI 2020

MOLTES FELICITATS!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari | Edita

Padlets musicals per Sant Jordi

Padlet 2n A

Fet amb Padlet
Fet amb Padlet

Padlet 2n B

Fet amb Padlet

Padlet 2n C

Made with Padlet

 

SANT JORDI 2019

Activitats literàries i artístiques per nivells i celebració dels jocs Florals

Sant Jordi 2018

Recomanacions de lectura

Sant Jordi 2017

Reportatge fotogràfic

 

 

Sant Jordi 2014
Concurs de punts de llibre
Concurs de Sant Jordi 2014

La diada de Sant Jordi va ser un dia molt divertit i complet a l’Institut de Cubelles ja que vam fer un LIP DUB per celebrar Sant Jordi! Marta Blanch, la coordinadora d’activitats extraescolars del nostre centre,  va ser l’encarregada de planificar-ho tot, però va tindre l’ajuda d’un grup d’estudiants per fer-lo. Els que més van col· laborar van ser: Nerea Turrado, Oliver Rodríguez, Sergi  Barros, Ana Guerra, Júlia Muñoz,  Júlia Cornadó, Ricard Vilà i Silvia Martos, entre d’altres.

A part  del LIP DUB  es van fer tota una sèrie d’activitats com ara tallers, xerrades,  jocs… Tots hi van poder  ballar dansa del ventre, Salsa, txa-txa-txa, balls populars i Rock&Roll! També hi havia un taller d’art, contes de terror, de fer sabó, poesia, cal·ligrames, manualitats amb càpsules de cafè, jocs matemàtics i mediació.  A més, xerrades sobre la Tomasa Cuevas, els aborígens d’Austràlia  i una Taula rodona amb ex-alumnes solament per als de 2n de Batxillerat.

 

I finalment, l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles hi va tenir un paper destacat, amb la cessió dels timbals per dur a terme el taller de percussió, i la participació de les Colles de pastorets  i  de gitanes que van fer dos tallers més.

Per decorar el centre es va fer una Bugada Literària que consistia en fer peces de roba  amb cartró on havien d’escriure el títol del seu llibre preferit  i l’autor, enganxar  una impressió de la portada i la seva opinió sobre el llibre.

Per concloure, es van lliurar els premis  literaris del departament de català i castellà en diferents categories  en narrativa, poesia i articles d’opinió. També es van donar premis sobre els punts de llibre del 50 aniversari de Mafalda, els Matenigmes i còmics en anglès.

Cal agrair la col·laboració de Dani Sánchez (que va fer jocs de mans) , Sílvia Martos ( va tocar el piano i va cantar) i Judit Sanchez Camuñas (que també va cantar) i Saray Puertas (que ens va amenitzar amb música tocant la guitarra).

Esperem que tots poguéssiu gaudir de l’acte i de la gravació del LIP DUB!

Escrit per Júlia Muñoz i els alumnes de Revista.


Imatges de la bugada literària


Imatges dels tallers


Imatges de la dança del ventre


Imatges de la xerrada amb ex-alumnes del centre


Imatges de la cerimònia de lliurament de premis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *