Viatges

 

VIATGE LINGÜÍSTIC A DUBLÍN 2020- 4ESO I BATXILLERAT

Departament Idiomes

VIATGE DE FINAL D’ETAPA A CANTÀBRIA-2018/19

Dilluns:Sortida a les 6.00 h del matí  direcció Bilbao i visita del barri antic de la ciutat i zona del Museu Guggenheim.A la tarda, sortida direcció Cantàbria i arribada a Santillana del Mar on hi ha l’allotjament.

Dimarts: sortida cap a la població de Somo,  on es realitzarà l’activitat d’iniciació al SURF a la platja de Somo (activitat dirigida per monitors especialitzats en aquesta activitat) . A la tarda visita de la ciutat de Santander: península i palau de La Magdalena, platja i passeig marítim del Sardinero  i centre comercial de la ciutat.

Dimecres: Picos de EuropaAccés amb telefèric a Fuente Dé i TREKKING per la zona (activitat dirigida per monitors especialitzats en aquesta activitat) . Dinar a Potes i després de visitar aquesta població, a mitja tarda,  sortida direcció San Vicente de la Barquera. Visita de la població costanera. 

Dijous: sortida  direcció Unquera per tal de realitzar el descens del riu Deva amb CANOA (activitat dirigida per monitors especialitzats en aquesta activitat). Tarda:  Puente Viesgo per visitar les coves amb art rupestre del Monte Castillo i Moneda

Divendres: sortida direcció al parc de la naturalesa de Cabárceno, situat en una antiga mina d’extracció de ferro. Recorregut pel parc (amb guia), taller dels Rinoceronts i espectacle (“Aus rapinyaires” ). Després de dinar, sortida direcció cap a Cubelles

 

VIATGE A FRANÇA- 2018/19 PROJECTE BUCHENWALD-1R DE BATXILLERAT

L’alumnat de 1r de Batxillerat en el marc del Projecte Buchenwald han viatjat al Sur de França fent un recorregut per la memòria històrica. Una part del recorregut ha estat guiat per Assumpta Montellà historiadora i escriptora, autora de la Maternitat d’Elna i  El setè camió. Tot un privilegi tenir-la entre nosaltres explicant amb detall tot el que va descobrir a la Vila d’Elna i el misteri del 7è camió. Un moment emotiu també va ser la xerrada de la Conxita, exiliada republicana, a la població d’Arles de Tec.

Moltes gràcies per la vostra acollida.

El recorregut d’aquest viatge va ser el següent: Visita al MUME ( Jonquera), camí de l’exili per la Vajol, Arles Sur Tec, Platges d’Argelers, Perpinyà,  Maternitat d’Elna, Camp de concentració de Ribesaltes, Cotlliure i Gorges du Fou.

 

VIATGE LINGÜÍSTIC A DUBLÍN 2019- 4ESO I BATXILLERAT

Departament Idiomes

VIATGE DE FINAL D’ETAPA A CANTÀBRIA-2017/18

 

 

VIATGE A FRANÇA- 2017/18 PROJECTE BUCHENWALD-1R DE BATXILLERAT

 

 

VIATGE DE FINAL D’ETAPA A CANTÀBRIA-2016/17

 

VIATGE A FRANÇA 2016/17- PROJECTE BUCHENWALD

 

VIATGE LINGÜÍSTIC A DUBLÍN 2017- 4ESO I BATXILLERAT

Departament Idiomes

 

VIATGE A FRANÇA 2015/16 -PROJECTE BUCHENWALD

-Visita al MUME, Arles Sur Tec, Platges d’Argelers, Maternitat d’Elna, Camp de concentració de Ribesaltes, Perpinyà i Gorges du Fou.

Memòria Històrica- Xarxa MAI MÉS