Participació en events

XIII CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA (17/3/2017)

El divendres 17 de març de 2017, diversos alumnes de 1r i 4t d’ESO del nostre centre van participar en el XIII Certamen de Lectura en Veu Alta a l’auditori de l’edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

A primer cicle d’ESO, la participació va ser individual i es van llegir fragments del llibre Calla, Càndida, calla! de l’escriptora Maite Carranza.

A segon cicle, la lectura va ser col·lectiva amb grups formats per tres lectors/res de 4t d’ESO que van llegir diversos apartats del llibre L’artilleria de Mr. Smith de Francesc Puigpelat.

A més dels participants també hi van assistir alumnes suplents i uns quants acompanyants.

certamen lectura veu alta març 2017

IMG-20170324-WA0000

20/03/2014 PARTICIPACIÓ AL CONCURS “CANGUR 2014” DE MATEMÀTIQUES

El dijous 20 de març de 2014, 38 estudiants de l’institut des de 3r fins a 2n batxillerat han participat a la “XIX prova cangur de matemàtiques” a la UPC de Vilanova. A l’abril tindrem els resultats de la prova, on participen més de 2000 alumnes per nivell. Esperem fer un bon paper!

cangur2014La Prova Cangur és un activitat impulsada per l’Associació internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre
la Societat Catalana de Matemàtiques que, per aquesta raó,
és l’entitat titular del Cangur en llengua catalana.

 

7/03/2014 PARTICIPACIÓ A LES I OLIMPÍADES DE GEOGRAFIA DE LA UB
El divendres 7 de març de 2014, sis estudiants de batxillerat de l’Institut Cubelles van participar a les I Olimpíades de Geografia, organitzades per la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona i el Col.legi de Geògrafs. 144 estudiants de 2n de batxillerat procedents de centres d’ensenyament de tota la demarcació de Barcelona van participar en aquest event, a la vegada que també tenien lloc les respectives olimpíades a les universitats de Girona i Rovira i Virgili de Tarragona. En aquesta jornada, els estudiants també van participar en tallers dirigits per professorat del Garu en Geografia de la UB sobre climatologia, imatges en 3D, cartografia, sistemes d’informació geogràfica i geomorfologia.

IOlimpíadesgeografia

Els nostres estudiants no van quedar entre els tres primers però van gaudir d’una jornada intensa on van poder conèixer les instal.lacions de la Facultat de Geografia i Història i apropar-se al món universitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *