Els pares ens recomanen…

Els pares de l’Alba Palomo, de 1r ESO i de l’Aina, 2n BAT, ens fan les següents suggerències: la mare ens recomana El guardián entre el centeno (El vigilant en el camp de sègol en la traducció catalana i  The catcher in the rye en l’obra original, de J. D. Salinger; i també La sangre de los inocentes, de Julia Navarro, però per a un públic més adult.

El pare ens recomana La catedral del Mar, d’Ildefonso Falcones.

Els pares de l’Oriol Uréndez, de 2n ESO, també ens han fet arribar les seves propostes: la mare ens recomana El diari d’Anne Frank ( El diario de Ana Frank, en la traducció al castellà, i Het Achterhuis en la versió original neerlandesa, d’Anne Frank. El va llegir quan era adolescent, i comenta que la va impactar perquè la situació que relata és molt dura -són fets reals- i va empatitzar amb la protagonista. En recorda l’optimisme d’Anne Frank i com lluita contra les adversitats.

El pare, per la seva banda, ens recomana El codi Da Vinci (El código Da Vinci en la traducció castellana i The Da Vinci code en la versió original en llengua anglesa), de Dan Brown. El va impactar com acaba la novel·la i hi va quedar enganxat per les claus que anava trobant mentre el llegia.