Organització del batxillerat a partir del 3 de novembre de 2020

A conseqüència de la Resolució de la consellera de Salut i del conseller d’Interior, per la qual es publiquen noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de covid-19, en el batxillerat, s’han d’aplicar mesures per reduir la presencialitat. L’aplicació d’aquestes mesures al batxillerat suposen que a partir de demà dimarts 3 de novembre el batxillerat assistirà a l’institut en dies alterns segons l’horari adjunt

– Els dies que no assisteixin al centre faran classes telemàtiques seguint el mateix horari que feien presencialment.
– El professorat farà un seguiment de l’assistència telemàtica a les classes, tal i com ja ho fa en la presencial, de manera que les famílies seran informades en cas detectar absències injustificades.

Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *