Comissió de Festes

QUÈ ÉS LA COMISSIÓ DE FESTES? 

La comissió de festes,  som un equip format per 24 d’alumnes d’ESO i Batxillerat, que ens fem càrreg d’organitzar i dinamitzar les activitats que celebrem durant el curs a  l’Institut Cubelles. Les festes que celebrem són:

  • Octubre: La Castanyada
  • Desembre: Celebrem el darrer dia trimestre “Concurs de Talents”
  • Febrer: Carnestoltes
  • Abril: Sant Jordi
  • Juny: Graduacions de 4t ESO i 2nBAT

QUÈ FEM A LA COMISSIÓ DE FESTES?

L’alumnat que formem part de la comissió de festes, ens reunim períodicament amb la coordinadora d’activitats del centre, per organitzar les activitats que es duran a terme a la diada assenyalada.

Els membres de la comissió decidim quin paper o tasca volem desenvolupar en aquell acte: presentació, guió, música, decoració, fotografia i vídeo, il·luminació,  diplomes, notícies, etc….. Formem petites comissions de treball depenent del rol que tenim assignat. D’aquesta manera ens assegurem que la festa rutlla.

Un cop ha passat l’activitat ens tornem a reunir per esmorzar plegats, mentre fem una valoracio i propostes de millora.

QUIN ÉS L’OBJECTIU DE LA COMISSIÓ DE FESTES?

L’objectiu principal d’aquesta comissió de treball en l’àmbit de les festes, és fomentar la cohesió i la relació entre l’alumnat i professorat aprofitant les diades i tradicions més properes,  en un ambient relaxat i festiu dins el recinte de l’institut.

A la comissió de festes fem pinya, fem equip i fem cohesió! Ens ho passem molt bé i volem fer gaudir a tothom amb la nostra feina! Tothom és benvingut a participar-hi!

Comissió de festes curs 23-24

COMISSIÓ DE FESTES-CARNESTOLTES 2023

COMISSIÓ DE FESTES: CONCURS DE TALENTS

SOM DE LA COMISSIÓ DE FESTES, I ÉS CLAR QUÈ…..

EN EL SEGÜENT VÍDEO ENS PODEU VEURE EN ACCIÓ.