El tribunal suprem ordena a la Generalitat a canviar el model d’immersió lingüística

Avui ha sortit la notícia sobre el Tribunal Suprem espanyol, donant la raó a tres pares que van sol·licitar que els seus fills fossin educats en castellà. A causa d’això, el Tribunal Suprem vol que la Generalitat canviï el model i es doni la mateixa importància al castellà i al català. (Per més informació, la notícia sencera: http://www.lavanguardia.es/politica/20101222/54093122058/el-supremo-obliga-a-la-generalitat-cambiar-el-modelo-de-inmersion-linguistica.html )

Què en penseu d’aquesta decisió del TS? És raonable que perquè ho sol·licitin tres famílies es decideixi canviar el model? Pot ser una amenaça per la llengua catalana si es tira endavant la proposta?

Un comentari a “El tribunal suprem ordena a la Generalitat a canviar el model d’immersió lingüística

  1. Bé… déu n’hi dó… per començar dir que tot plegat em sembla terrible. Aquesta sentència no fa més que evidenciar que l’Espanya plural on totes les nacions hi caben no és més que una ficció. Si ho permetem, el català cada cop tindrà menys pes públic, quedant relegat a un segon nivell de tipu cultural com està passant amb el gallec a Galícia o el valencià a València. Catalunya cada cop té menys lloc com a tal dins d’Espanya.
    Qui hauria de fer front a aquesta sentència, doncs, és el nostre govern… però farà quelcom Mas, a punt de ser investit?? O l’increïble home normal – Montilla, els valents d’ERC… ???
    De què serveix que milions i milions de catalans surtin al carrer com aquest Juliol al crit d’Independència si després girem la cara i permetem coses com aquestes? A mi, sincerament, són coses que se’m fan incomprensibles.

    En fi…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *