Lapiedra fent propaganda de Laporta

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/hx0RRi7hCRE” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]
 

No se si estic fent bé penjant aquest vídeo. Estaré d’acord si voleu que el tregui perquè pot semblar una mica escandalós per al nostre blog.

Què en penseu? Que no té res a veure amb el seu partit? Que ho han fet intencionadament i ara s’amaguen?

3 comentaris a “Lapiedra fent propaganda de Laporta

 1. http://www.eldebat.cat/cat/viewer.php?IDN=77956 En aquest enllaç es fa referència a aquesta possible vinculació de Solidaritat Catalana en aquest video protagonitzat per l’actriu eròtica Maria Lapiedra, juntament amb un avís que ha fet públic el partit en qüestió on neguen qualsevol tipus de relació amb la realització d’aquest video.

 2. Es normal que un partit que ha de ser seriós (suposadament) ha de negar tal relació, però la propaganda ja està feta. Vull dir que, Lapiedra, indignada, explica que ella va acordar amb Laporta ferli propaganda d’una manera gratuïta, i ara ell, com ella ha dit ”l’envia a la merda”.
  Amb lo de que la propaganda ja està feta volia dir que, encara que ho negui o no, ja s’ha estès aquest video i l’intent de publicitar el seu partit s’ha fet de totes maneres.
  Encara que tampoc sabem res del cert.

 3. AVIS IMPORTANT SOBRE LES MENTIDES I DIFAMACIONS CONTRA SOLIDARITAT CATALANA

  1. La Sra. Maria Lapiedra va manifestar que volia votar Solidaritat Catalana de forma personal i va donar suport a un acte de SI a Begues en un comunicat del que es van fer ressò alguns mitjans de comunicació aliens a SI.

  2. Maria Lapiedra no té cap tipus de relació de col.laboració ni de cap altre tipus amb Solidaritat Catalana , ni l’ha tingut mai més enllà d’un votant entre tants que han manifestat voler votar a SI.

  3. Maria Lapiedra va fer un vídeo promocionant-se amb el nom de SI que res té a veure nosaltres i ja li hem advertit en diverses ocasions que ni pot fer servir el nom de Solidaritat Catalana , ni el de Joan Laporta per les seves activitats públiques.

  4. Demanem a tothom que no faci servir el nom de Solidaritat Catalana i Joan Laporta per interessos personals sense autorització del partit i, en particular, als mitjans de comunicació que contrastin les informacions que divulguen.

  Atentament,
  Solidaritat Catalana per la Independència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *