Jocs d’Enginy

Així com l’esport ens permet mantenir la forma física, la gimnàstica mental també és important per excercitar el nostre cervell. L’Edu3.cat avui us proposa tres activitats d’enginy per continuar amb l’entrenament mental.

Els jocs d’enginy desafien la nostra curiositat innata són fonamentals per al creixement perquè, ens permet reaccionar davant noves situacions. És molt gratificant, perquè ens posa davant un repte, i si encertem l’enigma del joc, s’amplia el nostre ànim.

A més a més, aquests jocs exerciten el cervell i estimulen una sèrie d’habilitats que configuren la intel·ligència: la curiositat mental, la cerca d’alternatives, les estratègies mentals, la creativitat, la imaginació, la memòria, la concentració…

Us proposem els següents vídeos de la sèrie “Enginy” perquè comenceu a exercitar la ment.
Edu3.cat

Després de ressoldre aquest jeroglífic, contineu amb el següent repte,

Edu3.cat

I ara, us ‘atreviu amb aquest?

Edu3.cat


Troba més jocs a l’Edu3.cat!!!
logo Edu3
Equip Edu3.cat

Deixa un comentari