Amanida de cebes

Avui al nostre blog us deixem una amanida realitzada amb aliments propis de la gastronomia de l’antiga Grècia. Nosaltres hem buscat força informació sobre receptes i la veritat que l’amanida de cebes ens ha semblat força interessant, ja que ara que arriba el bon temps ve de gust un menjar fresc. T’animes a cuinar-la?

Ingredients:
4 o 6 cebes
250 gr. d’olives negres
2 cogombres
Oli
Vinagre
Sal
Pebre

Preparació:

1. Col·locar les cebes sense pelar al forn durant 30 min. a 180°

2. Mentrestant, tallar els cogombres

3. Després d’haver tallat els cogombres, picar les olives a trossos molt petits

4. Una vegada han passat els 30 minuts, treure del forn les cebes i tallar-les

5. Introduir el cogombre tallat, la ceba i les olives picades en un bol i amanir-ho tot amb el vinagre, l’oli, la sal i el pebre.

[youtube width=”550″ height=”450″]https://youtu.be/kxsHaThiVDM[/youtube]

BON PROFIT!

2 comentaris a “Amanida de cebes

  1. M’ha semblat molt interessant, sobretot la manera que donen per preparar-la avui dia a casa, i aixó, ens dona a pensar quina seria la manera d’ells de prepararla.
    Una vegada més ens donem compte de totes les coses que ens van deixar i moltes de les quals els tenim que agrair.

  2. Xaipe!
    Primer de tot dir que m’ha semblat molt interessant. A mi, m’encanten les amanides i mai havia pensat a fer una de ceba així. És un clar exemple d’un exemplar de dieta mediterrània. Un cop més, gràcies Grecs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *