Avui al nostre blog us deixem una amanida realitzada amb aliments propis de la gastronomia de l’antiga Grècia. Nosaltres hem buscat força informació sobre receptes i la veritat que l’amanida de cebes ens ha semblat força interessant, ja que ara que arriba el bon temps ve de gust un menjar fresc. T’animes a cuinar-la?
Ingredients:
4 o 6 cebes
250 gr. d’olives negres
2 cogombres
Oli
Vinagre
Sal
Pebre
Preparació:
1. Col·locar les cebes sense pelar al forn durant 30 min. a 180°
2. Mentrestant, tallar els cogombres
3. Després d’haver tallat els cogombres, picar les olives a trossos molt petits
4. Una vegada han passat els 30 minuts, treure del forn les cebes i tallar-les
5. Introduir el cogombre tallat, la ceba i les olives picades en un bol i amanir-ho tot amb el vinagre, l’oli, la sal i el pebre.
[youtube width=”550″ height=”450″]https://youtu.be/kxsHaThiVDM[/youtube]
BON PROFIT!
M’ha semblat molt interessant, sobretot la manera que donen per preparar-la avui dia a casa, i aixó, ens dona a pensar quina seria la manera d’ells de prepararla.
Una vegada més ens donem compte de totes les coses que ens van deixar i moltes de les quals els tenim que agrair.
Xaipe!
Primer de tot dir que m’ha semblat molt interessant. A mi, m’encanten les amanides i mai havia pensat a fer una de ceba així. És un clar exemple d’un exemplar de dieta mediterrània. Un cop més, gràcies Grecs.