Metodologia

Nosaltres hem volgut fer el nostre treball de recerca de 2n de Batxillerat en forma de bloc perquè pensem que és una manera molt més fàcil i còmoda per difondre la nostra recerca i facilitar que la gent pugui veure els nostres vídeos de receptes pas a pas i totes les fotografies.

En els diferents apunts del bloc podeu veure que hem fet receptes amb ingredients diferents sense deixar-nos emportar pels nostres gustos, perquè així totes les persones que consultin la nostra pàgina puguin trobar alguna cosa del seu gust.

Primer de tot hem fet recerca de totes les receptes de l’antiga Grècia i després hem seleccionat les que podien agradar més a la gent. A més a més, hem mirat tots els ingredients de totes les receptes per veure què podíem canviar, i així fer els plats més gustosos als paladars del segle XXI.

Per a la il·lustració hem fet fotografies de l’elaboració de receptes i les hem col·locat en vídeos, incorporant música popular de l’antiga Grècia i efectes amb la intenció de fer-los més creatius.

També hem buscat informació sobre l’alimentació de la vida quotidiana de l’antiga Grècia i l’hem classificat en diferents apartats, explicant els aliments que consumien els grecs i la forma en què ho feien.

Tot això ha fet que ens adonem que el món clàssic està molt viu, i que, encara que hagin passat molts segles, en l’actualitat seguim utilitzant molts dels aliments de l’antiga Grècia, com ara la mel o el formatge. La màgia dels clàssics segueix viva encara que moltes persones no ho creguin, i per això nosaltres hem volgut crear aquest bloc, perquè així la gent deixi de pensar com pensava i valori que el món grec en el nostre dia a dia és molt més important del que es creu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *