Agraïments

La finalitat d’haver realitzat aquest Treball de Recerca ha sigut principalment donar a conèixer una mica més la importància que ha tingut Grècia als nostres dies i que la gent aprengui coses noves, com per exemple, una sèrie de receptes originals i diferents.

Esperem que aquest bloc serveixi d’ajuda per aquella gent que vulgui cuinar coses noves i, sobretot, per a les persones que estudien clàssiques, ja que d’aquesta forma poden consultar el que necessiten d’una manera més ràpida i dinàmica.

Primer de tot, agraïm a la nostra professora de clàssiques, Margalida Capellà i Soler, per haver-nos donat l’oportunitat de fer conèixer la nostra recerca a través d’aquest bloc i per ajudar-nos a fer la recerca de la nostra informació, ja que era gairebé inexistent.

A més a més, volem agrair a les persones que han respost les nostres enquestes sense tenir gaire idea del tema, ja que ens han ajudat a tenir més de 100 respostes del nostre qüestionari.

També cal agrair a les persones que han participat a tastar les nostres receptes sense escrúpols, per tal que nosaltres poguéssim fer recerca de quins plats agraden més i quins menys en l’actualitat.

I, per suposat, també volem donar les gràcies a les nostres amigues per haver participat el dia que vam realitzar el simposi, ja que sense elles no hagués sigut possible fer el nostre article.

Per tant, amb tot això, volem dir que ha sigut una molt bona experiència reallitzar el nostre treball gràcies a tota la gent que ha col·laborat amb nosaltres i que ha fet possible realitzar aquest bloc tan magnífic del qual ens sentim ben orgulloses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *