1. Presentació
1.1 Índex
1.2 Sobre nosaltres
1.3 Per què hem escollit aquest TR?
1.4 Objectius
1.5 Hipòtesis
1.6 Metodologia
2. L’alimentació a l’antiga Grècia
2.1 Sobre l’alimentació grega
2.1.1 Aliments principals
2.1.2 Els àpats dels antics grecs
2.1.3 Maneres de menjar a l’antiga Grècia
2.2 Què menjaven els antics grecs?
2.2.1 El pa
2.2.2 Pastissos
2.2.3 Fruits
2.2.4 Verdures i hortalisses
2.2.4.1 La col
2.2.5 Llegums
2.2.6 Beguda
2.2.7 Carn
2.2.8 Peix
2.2.9 Ous
2.2.10 Formatge
2.2.11 Els bolets
2.3 Curiositats
2.3.1 Els set cuiners més famosos
2.3.2 El Simposi
2.3.3 Arquèstrat
2.3.4 La dieta dels atletes
2.3.5 Cuina afrodisíaca a l’antiga Grècia
2.3.6 La cuina dels ibers i la seva relació amb la grega
3. Articles d’interès
3.1 La μαστίχα de Quíos
3.2 El vi a Grècia
3.3 El fet de menjar carn
3.4 La dieta mediterrània i la tradició grega
3.5 Fer dieta a l’antiga Grècia
3.6 Idees gregues sobre el fet de menjar i de beure
3.7 Productes amb DO
4. La cuina grega a l’actualitat
4.1 Apropa’t a la botiga!
4.2 Creta i la seva gastronomia
4.3 El que es menjava a Grècia envers el que es menja al món
5. Conclusions
7. Agraïments
8. Aracnografia i bibliografia
9. Part pràctica
9.1 Receptari original
9.2 Receptari adaptat
9.3 Innovacions a la cuina grega
10. Annexos
10.1 Enquestes
10.2 Videografia
10.3 Glossari grec dels aliments
10.4 Programa de ràdio
Retroenllaç: Menjar i beure a l'Antiga Grècia