Sobre nosaltres

Χαιρετε!

Nosaltres som la Rebeca Barroso García i l’Ana  Falcón Durán, alumnes de 2n de Batxillerat humanístic a l’INS Premià de Mar (Premià de Mar, Barcelona) en el qual fa dos anys que estudiem la matèria de grec.

A més de semblar-nos una assignatura molt interessant a l’hora de parlar de la cultura i la llengua, també ens ho sembla gastronòmicament, ja que a nosaltres ens agrada molt la gastronomia.

Vam decidir fer aquest treball de recerca perquè la nostra tutora Margalida Capellà i Soler ens va aconsellar que ens aniria molt bé si en un futur volem fer alguns estudis que estiguin relacionats amb aquest tema. També ho vam fer perquè se’ns dóna bastant bé treballar en l’àmbit digital, així que vam decidir treballar juntes perquè ens complementem molt bé les dues i tenim els mateixos gustos, ja sigui per portar el bloc com per escollir els temes i aspectes que volem treballar.

Amb aquest treball us volem fer veure que la gastronomia grega és molt interessant, la influència que té sobre el món actual i que us animeu a posar en pràctica les receptes que us proposem si us agrada la cuina i tastar coses noves.

Rebeca Barroso i Ana Falcón.

Contacte:

– Correu electrònic: rebecabg8@gmail.com / anafalcon.ipm@gmail.com
– Facebook: Rebeca Barroso / Ana Falcón

Un comentari a “Sobre nosaltres

  1. Noies, el vostre Treball de Recerca us està quedant molt bé! A mi m’interessa molt la cuina i, a més a més, les clàssiques. Crec que és un tema molt interessat el que heu escollit i com no és molt conegut és una manera de difondre’l. Enhorabona! Doneu-li una ullada al meu TR si us crida l’atenció. Fins demà! http://blocs.xtec.cat/cartellerateatral/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *