El viatge d’Orfeu

En la cartellera del Teatre Gaudí la companyia Incordis (tot un referent clàssic!) formats a l’escola Eòlia (un altre referent: Èol, el déu dels vents!) presenta El viatge d’Orfeu, espectacle pluridisciplinari escrit per Pablo Llei i dirigit per Josep Galindo amb un equip de 9 veus extraordinàries i cinc músics en directe, un híbrid de teatre, dansa i música.

[youtube width=”550″ height=”450″]https://www.youtube.com/watch?v=4Evz3N3Zu3k[/youtube]

El viatge d’Orfeu proposa, com indica explícitament el títol, un viatge a l’Hades amb set o vuit històries cantades. Però es tracta, sens dubte, d’un viatge especial. Un viatge poètic fet de paraules, música i acció. Un recorregut cap a l’interior de cadascun de nosaltres en la cerca de la felicitat. El viatge és individual i intransferible, cadascun s’enfonsarà al seu propi món, sempre cap a la llum i ens permet pensar en la nostra manera de viure.
Aquest espectacle s’ofereix del 2 fins el 19 d’abril.

Aquest article s'ha publicat dins de General, Mitologia, Referències clàssiques indirectes, Teatre híbrid i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *