Fedra de Paco Bezerra amb Lolita

Fedra, la reina de l’Illa del Volcà, està malalta: ni menja ni parla ni dorm. Els metges són incapaços d’esbrinar l’origen del seu patiment i el país sencer camina preocupat pel seu estat de salut. Alguns diuen que s’ha tornat boja. Uns altres, que les llargues absències del seu espòs, el rei de l’illa, han acabat per devastar i assolar el seu cor, però ningú coneix la veritat i tots s’equivoquen. I és que la gran responsable de la dolència de Fedra no és una altra que una passió que la turmenta des de fa temps i que ja no pot reprimir; un erotisme immoral i impúdic, un desig violent i indòmit, un amor presoner i indecent.

Del 12 al 22 de juny de 2019 al Teatre Goya


Vid. El amor es una peste, una enfermedad.

Quant a Margalida Capellà Soler

Professora de clàssiques de l'institut Premià de Mar.
Aquest article s'ha publicat dins de General, Mitologia, Tragèdia, Tragèdia grega, Tragèdia llatina i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Fedra de Paco Bezerra amb Lolita

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *