Valoració de la metodologia

Si l’elaboració del meu treball de recerca no hagués estat creat mitjançant un bloc, ara seria impossible ampliar-ho, ja que és indispensable seguir afegint articles sobre obres amb referents clàssics i tot allò relacionat amb el teatre. Tampoc seria possible difondre’l per tal que arribés als espectadors que estiguessin interessants.

Essent en format digital he pogut crear un Google Maps per localitzar al públic, un Dipity per tal de situar les diferents funcions al llarg del temps, a més d’un compte de Twitter i un de Facebook. Difondre el meu bloc mitjançant aquestes xarxes socials ha estat un punt clau perquè els internautes donin a conèixer Cartellera Teatral i puguin apropar-se una mica més a aquest fenomen. També he pogut elaborar presentacions amb Thinglink, Emaze o Drive, que produeixen un ensenyament i una lectura molt més entretinguda i dinàmica.

El format bloc m’ha servit d’ajuda a l’hora d’insertar vídeos i més imatges de les que hagués pogut col·locar en un dossier, considerant que el tema triat requereix gran quantitat de fotografies.

Cartellera Teatral compta amb una diversitat d’enllaços els quals condueixen cap a altres pàgines, tant a pàgines oficials, com notícies de la premsa o a articles procedents de la teranyina de les clàssiques. D’aquesta manera, el meu treball s’ha pogut ampliar molt més amb els hipervincles i no reduir-se només a una recerca supèrflua.

En definitiva, el meu treball ha guanyat molt més de pes essent digital, que no pas si hagués estat en format dossier i n’estic molt contenta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *