Valoració dels resultats

Buscar referents clàssics a la cartellera teatral de Barcelona és tot un repte. Tot i així, el bloc ha quedat complet, tant amb totes les obres esmentades, com tots els treballs adherits per tal d’afavorir la comprensió a tots aquells interessats.

La meva intenció des d’un principi era cercar totes les obres amb referents clàssics a Barcelona i, per això, considero que he complert les meves expectatives i les he superat. La hipòtesi plantejada, tot i que ha hagut de modificar-se en diverses ocasions, ja que no podia seguir el fil que volia prendre, al final, ha estat contestada.

Aquest treball no hauria estat possible elaborar-lo si no s’hagués fet a poc a poc, actualitzant-lo de mica en mica, cada cop que s’estrenava una nova representació.

Estic molt satisfeta amb el resultat final del bloc i els resultats obtinguts, ja que tot i haver estat una feina durant molts mesos, ha merescut totalment la pena: he après a fer una recerca completa, a millorar la meva competència digital i, sobretot, a elaborar un treball complet que mai abans s’havia plantejat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *