AGRAÏMENTS

Per començar, volia agrair a la meva tutora Margalida Capellà per la seva ajuda. Sense la seva motivació i suport no hauria obtingut tan bons resultats. La meva tutora, també professora de grec i llatí, vist l’interès que tenia pel teatre em va proposar aquest tema per elaborar el meu treball de recerca i no va poder estar més encertada. Relacionar el teatre actual amb la cultura grecollatina, encara que sabia que no seria una feina fàcil, em va animar a continuar endavant.

Per altra banda, també cal donar les gràcies als qui em van concedir entrevistes, tant a l’Eugenio Navarro com a l’Arnau Vilardebò i en José Luque Camero. Tots van ser molt amables i van mostrar interès pel meu treball de recerca. Cap va tenir inconvenients en contestar-me les preguntes i prendre una mica del seu temps en complementar el meu treball. Per això, els agraeixo molt les seves aportacions.

A l’Alejandro Lorenzo Lledó, director de la pel·lícula Lemnos, també li volia agrair el fet que després d’arribar fins al meu bloc, em va comentar que li semblava un treball molt interessant i em va recomanar la lectura de dos llibres que em servirien per acabar de completar-lo.

Gràcies també per la col·laboració dels que van contestar l’enquesta del teatre clàssic. I finalment, però no menys importants, gràcies a tots els internautes que visiten el bloc i els que segueixen les pàgines de Twitter i Facebook perquè sense ells Cartellera Teatral no podria seguir endavant. Gràcies. Tot aquest suport motiva a continuar endavant i a fer-ho amb més passió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *