Prospectiva

Cartellera teatral ha estat creat per tal que segueixi creixent. Cada temporada s’estrenen o es tornen a representar noves obres, per això, a través del bloc, tots els interessants en el teatre amb referents clàssics grecollatins, tenen la possibilitat d’ampliar-lo. A més a més, el bloc continua tenint una recerca pendent sobre quina ha estat l’obra amb referents clàssics més representada a Barcelona. Per això, el bloc continua obert perquè aquesta qüestió sigui resolta.

A tots els que els interessi col·laborar en el bloc, a patir de les pautes que han de seguir per a publicar un apunt, poden afegir articles sobre representacions pertanyents a cartellera teatral de Barcelona amb referents clàssics grecollatins, així com articles que tinguin relació amb el teatre i la pervivència clàssica.

D’aquesta manera, Cartellera Teatral, creat per a l’elaboració d’un treball de recerca, no acaba aquí. La intenció és arribar als màxims espectadors possibles i contribuir al gust per l’espectacle teatral i a l’amor pels clàssics grecollatins.

Ésser el primer bloc de la cartellera teatral clàssica a Barcelona incentiva a la creació de blocs d’altres indrets i així, entre tots, recollir a un nivell més extens el món del teatre i dels clàssics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *