Metodologia

El meu treball de recerca, Cartellera Teatral, està elaborat en format bloc. D’aquesta manera és més fàcil arribar a tots aquells interessats en la cartellera teatral amb referents clàssics a Barcelona, ja que aquest treball està destinat a tots els espectadors del teatre i amants de la cultura grecollatina. A més a més, la cartellera teatral es renova cada temporada i, per això, és necessari anar ampliant-lo.

Cartellera Teatral ha estat creat a partir d’informació extreta de llibres, pàgines oficials de teatres, notícies a la premsa i també s’han afegit enllaços d’articles procedents de la teranyina de les clàssiques com Aracne, El Fil de les Clàssiques, Literatura grega a escena… A més a més, alguns dels meus apunts pertanyents al meu treball de recerca han estat publicats en altres blocs on s’adiuen millor, i alhora, han estat enllaçats des del meu bloc.

El meu treball, pel fet de ser en format bloc, s’hi han pogut afegir gran quantitat d’imatges i vídeos que reflectien cada punt. Per tal de fer una recerca completa, vaig demanar als internautes que m’omplissin una enquesta i, així, obtenir conclusions. També vaig poder concertar tres entrevistes a l’Eugenio Navarro, titellaire, a l’Arnau Vilardebò, actor i contaire i en José Luque Camero, director de la companyia teatral In albis.

A la pàgina d’inici del bloc, s’hi troben totes les representacions  que s’han anat representant, tot incorporant imatges, vídeos, notícies, etc. Així és possible seguir l’actualitat de la cartellera. També s’han afegit altres apunts referents al teatre. El bloc consta d’una sèrie de presentacions per completar el treball de recerca, les quals han estat creades tant amb Drive, com Emaze o Thinglink. Per tal de situar als espectadors en el cas que volguessin anar a alguna de les funcions, he creat un Google Maps on s’han afegit els teatres on es duen a terme les obres i, d’aquesta manera, facilitar la localització als espectadors. El bloc també compta amb un Dipity amb el qual és possible situar els espectacles al llarg del temps.

Finalment, cal mencionar que per a tal de difondre el bloc vaig crear una pàgina a Facebook, en la qual tots els usuaris interessats poguessin posar “Me gusta/M’agrada” i seguir d’aprop el bloc i les seves novetats. Pels usuaris de Twitter també es pot seguir a través d’aquesta xarxa social.

El fet d’haver cursat durant 1r de batxillerat i enguany grec i llatí mitjançant una aula virtual, m’ha estat molt útil a l’hora d’elaborar el bloc, ja que m’ha servit d’ajuda per augmentar els meus coneixements informàtics i adquirir competència digital i aprendre a fer recerca sense copiar i enganxar. Si no hagués estat d’aquesta manera, per mi hauria estat impossible un resultat tan satisfactori a nivell personal per al meu treball de recerca ni aquest bloc seria tal com és.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *