Estructura del treball

En el meu bloc, Cartellera Teatral, el primer que trobem és la pàgina d’inici, el cos del treball de recerca, que compta amb tots els articles elaborats, tant apunts que tracten d’obres amb referents clàssics grecollatins com apunts que tenen relació amb el teatre i la cultura grecollatina.

Seguidament podem accedir a l’índex, on apareix l’estructura del bloc i enllaços directes. Després de l’índex hi trobem la introducció amb apartats on explico qui sóc, els objectius del treball, la hipòtesi, la metodologia, l’estructura del treball i els antecedents del treball de recerca.

Per completar el meu treball he afegit dos apartats que parlen tant del teatre grec, com del teatre romà.

A continuació, hi ha l’apartat de la Cartellera clàssica BCN on s’ha afegit un Dipity amb l’ordre cronològic de les representacions que s’han dut a terme a Barcelona.

En les conclusions tracta dels resultats obtinguts, la valoració dels resultats, els resultats de les enquestes, la valoració de la metodologia, la prospectiva i la valoració personal.

Després he redactat els agraïments i, finalment, els annexos on es troba informació sobre les enquestes, les pautes per publicar en el bloc, les entrevistes, els teatres de Barcelona, la Bibliogracia, la Webgrafia i l’Aracniografia, el glossari i la videografia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *