Valoració personal

Quan la meva tutora em va proposar aquest tema em vaig il·lusionar molt, ja que des dels sis anys m’apassiona el món del teatre i la interpretació. Però, d’hora van començar els dubtes, per on estirar el fil, en què centrar-me… Tot i així, aquestes preguntes es van anar responent a mesura que el bloc avançava.

Cal dir que d’incidències han hagut unes quantes, però han estat superades sense grans problemes. Per començar, em va resultar impossible contactar amb en Ramon Simón, director del Grec enguany, mitjançant Twitter, encara que vaig publicar la meva pregunta amb el hashtag #xatgrec; considero que va ser més aviat un error informàtic.

D’altra banda, per ampliar el meu treball volia assistir a diverses funcions; vaig decidir anar a veure Timó d’Atenes amb la promoció que oferien a meitat de preu, però no va ésser possible perquè quan vaig anar a comprar les entrades per internet ja estaven totes esgotades.

Vaig tenir dificultats a l’hora de transcriure l’entrevista que em va concedir l’Eugenio Navarro, ja que vaig enregistrar només la veu i no em vaig adonar fins que la vaig escoltar que el soroll de fons dificultava l’enteniment d’algunes paraules, tot i així, escoltant-la molts cops vaig solucionar el problema. I amb en José Luque Camero, la intenció era realitzar una entrevista a través d’Skype, però per manca de temps ens va resultar impossible i em va concedir l’entrevista escrita.

Finalment, he tingut problemes a l’hora de trobar una capçalera i un fons que s’escaigués a la temàtica del bloc, però era evident que havia de plasmar dues coses: el teatre clàssic i Barcelona, i així va prendre forma.

En general, estic contenta amb els resultats; no m’havia adonat de tot el que havia fet fins veure el resultat final plasmat en l’índex. I és que, a poc a poc, s’omple la pica, i així ha estat elaborat el meu treball: Festina lente o com va dir l’emperador August Σπεῦδε βραδέως!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *