Dia Internacional del Teatre

Cada any l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya demana a una personalitat destacada del món de les arts escèniques l’elaboració d’un manifest per commemorar el Dia Mundial del Teatre, el 27 de març. Enguany però, s’ha cregut oportú demanar l’escrit a diversos professionals del sector, que s’han dirigit a la ciutadania articulant les seves demandes de forma col·lectiva.
Amb l’enregistrament del manifest en format vídeo, on apareixen cares conegudes i no tan conegudes d’associats de la pròpia entitat, es busca la màxima difusió del missatge per tal que arribi directament a la societat.
Aquesta peça audiovisual ha estat realitzada i produïda per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya i escrita conjuntament amb més de 55 Companyies Independents i Professionals Individuals de Teatre d’arreu de Catalunya.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3nGXfmwqcOY[/youtube]
Des de Cartellera Teatral fem una crida perquè augmenti el nombre d’obres amb referents grecollatins a la cartellera de Barcelona.
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *