Comèdies grecollatines al Teatre Joventut

Dimarts 10 de març els alumnes de 4t de l’ESO de llatí i els de 1r i 2n de batxillerat de grec i llatí vam assistir al Teatre Joventut a Hospitalet de Llobregat a veure dues representacions grecollatines: Lisístrata d’Aristòfanes, a càrrec del Grup de Teatre i Música de 4t d’ESO de l’Institut Isaac Albéniz de Badalona i Càsina de Plaute, representada pel grup KOMOS del IES Distrito Marítimo de València.

Imatge de previsualització de YouTube

Imatge de previsualització de YouTube

Els alumnes que van representar Lisístrata ho van fer prou bé, tot i les dificultats que comporta interpretar una comèdia grega. L’argument, sens dubte és genial i molt avançat per l’època, ja que era estrany que un home, és a dir, l’autor, comprengués les dones i els atorgués un paper tan important. Per altra banda, Càsina també va superar les meves expectatives, ja que em tirava enrere el caire de menyspreu cap a l’opinió de les dones, tot i així, em va fascinar i les actuacions van ser espectaculars. Felicitats als actors, als seus directors, als organitzadors de Prósopon i a les coordinadores de Prósopon Catalunya, Begoña UsobiagaCarme Llitjós.

Aquest article s'ha publicat dins de Comèdia grega, Comèdia llatina i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Comèdies grecollatines al Teatre Joventut

  1. Retroenllaç: “L’engany seductor”, fotografia premiada al VI Concurso fotográfico Prósopon | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *