Es tanca el teló per a Rosa Novell

El càncer va guanyar la llarga batalla a l’actriu catalana Rosa Novell el passat divendres 27 de febrer. Tot i haver perdut la visió, la seva malaltia no li va impedir tornar a pujar a l’escenari. La seva última aparició de l’actriu va ser als XX Premis Butaca. La premsa ha estat aclamant la memorable actriu de l’escena teatral catalana.

Cal recordar que l’actriu havia debutat l’any 1974 amb la seva interpretació de Les Troianes d’Eurípides, dirigida per Joan Lluís Bozzo. També va tenir una aparició en un monòleg a partir de l’Ulisses de Joyce de José Sanchis Sinisterra. Rosa Novell havia interpretat a Fedra de Racine, sota la direcció de Joan Oller i a la reina egípcia de Marc Antoni i Cleòpatra, dirigida per Jordi Mesalles. També havia treballat en l’obra shakespeariana Coriolà.

Rosa Novell i Pere Arquillué durant la representació de ‘Fedra’ de Jean Racine, dirigida per Joan Ollé al Palau dels Reis de Mallorca, de Perpinyà, l’any 2002.

Aquest article s'ha publicat dins de Difusió, General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *