Josep Maria Pou interpretarà Sòcrates

Josep Maria Pou presentarà a la temporada 2015-2016 del Teatre Romea la representació de Sòcrates, obra homònima a càrrec de Mario Gas, sota la producció del Grupo Focus, una de les principals empreses del sector teatral, que el 2015 augmentarà la inversió per primera vegada des del 2011, fet que li permetrà produir onze obres i coproduir-ne set, entre les quals hi haurà Sòcrates que primer s’estrenarà a Mèrida i després al Romea, a Barcelona.

Aquesta dramatúrgia tracta del judici i de la mort del filòsof grec Sòcrates. Josep Maria, que interpretarà el personatge de Sòcrates, ja ha avisat que l’obra està en procés de creació. La notícia a la premsa la podeu trobar aquí.

Aquest article s'ha publicat dins de Filosofia grega, General i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Josep Maria Pou interpretarà Sòcrates

  1. “Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano” fins al 18 d’octubre de 2015 al teatre Romea de Barcelona
    http://www.teatreromea.com/ca/ex/1182/socrates-juicio-y-muerte-de-un-ciudadano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *