XX Premis Butaca

Enguany, els Premis Butaca, considerats els guardons de referència del món del teatre a Catalunya, han tingut lloc al Teatre Principal.

Els Premis Butaca van ser creats l’any 1995 per Glòria Cid i Toni Martín, conductors d’un programa a la ràdio de Premià de Mar, amb l’objectiu de crear uns premis escollits exclusivament per als espectadors.

Des del 2001 fins al 2005 l’entrega de premis va tenir lloc a Premià de Mar, durant tres anys consecutius es van dur en el Pavelló d’Esports. Però a partir del 2006 s’han entregat en diferents espais com a Viladecans (Barcelona), en el Pavelló d’Esports Teresa Maria Roca (Mataró), en el Museu Marítim de Barcelona, a la Sala Tallers del TNC, entre altres llocs. 

gloria

La Glòria Cid i en Toni Martín assejant els Premi Butaca d’enguany

Entre els guardonats es troba l’actriu Clara Segura per la seva interpretació a l’obra teatral La rosa tatuada. La Clara Segura fa uns quants anys va interpretar Antígona i Electra, ambdues obres de Sòfocles sota la direcció d’Oriol Broggi, també guardonat per la seva direcció a l’espectacle L’orfe del clan dels Zhao.

Els guardonats del XX Premis Butaca

La gala d’entrega de premis completa:

També pots seguir els Premis Butaca a Facebook i a Twitter!

Aquest article s'ha publicat dins de Difusió, General i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a XX Premis Butaca

  1. Retroenllaç: Es tanca el teló per a Rosa Novell | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *