La nova temporada als teatres de Barcelona

El TNC, igual que molts altres teatres de Barcelona, han presentat la cartellera teatral d’aquesta temporada.

El passat dimarts, 16 de setembre es va emetre la 13a edició de Catalunya Aixeca el Teló, que aquest any es va celebrar al Gran Teatre del Liceu.

La trobada, organitzada per ADETCA (Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya), els Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, va ser el moment on el públic va conèixer les novetats i la programació de tots els teatres de Catalunya.

La gala va ser presentada per Agnès Busquets, Eduard Farelo i Roger de Gràcia, amb cançons del Cor de Teatre i la participació de les companyies de teatre i musicals de la temporada.

Encara que començava a haver-hi una caiguda d’espectadors fidels al teatre, aquest any comencen a haver-hi bones expectatives. Aquí pots veure l’article a la premsa.

Per altra banda, Teatre Lliure ha presentat la nova temporada 2014/15:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RiaFjgIH32I&list=PLu3I3g2pjBQ4WyJsAPPkRWUE21t7lXbO4&index=2[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/42XxWLFV5RA?list=PLu3I3g2pjBQ4WyJsAPPkRWUE21t7lXbO4[/youtube]

A més a més a moltes pàgines oficials dels teatres podem trobar la programació actual: Teatre Lliure, Teatre Romea, TNC, Teatre la Seca

Aquest article s'ha publicat dins de Difusió, General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *