El somni d’una nit d’estiu

El somni d’una nit d’estiu, representació dirigida per Joan Ollé, és la comèdia més popular de Shakespeare que ha ofert mai el teatre universal. L’autor d’aquesta obra es va basar en el mite clàssic Píram i Tisbe d’Ovidi. Aquí podeu veure l’opinió a la premsa.

S’apropa la celebració del casament entre el duc d’Atenes i la reina de les Amazones. Tots estan de festa, excepte Hèrmia i Lisandre, dos enamorats no corresponents perquè el pare de la noia vol casar a la seva filla amb un altre jove. Una nit, un grup d’artesans es reuneix al bosc per assajar una tragèdia en honor a les esposalles reials. Els enamorats també s’endinsen en el bosc per fugir, però Demetri, el pretendent de la noia, els segueix i alhora ell és perseguit per Helena, que està bojament enamorada d’ell. Mentrestant, el rei i la reina de les fades es barallen per un jove patge que volen tenir al seu costat. L’enfrontament provocarà el desconcert en el grup d’artesans i tindrà unes conseqüències sobre les relacions dels quatre joves enamorats.

[youtube]http://youtu.be/ZWpgqN3_F10[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/2M5iLAfVvLE[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/oGr_XqWmRAE?list=UU8BSRo6YlHz3GcYMdnXFWGQ[/youtube]

La representació estarà disponible del 20 de novembre al 18 de gener del 2015 a la Sala Gran del TNC.

Si voleu participar en el sorteig de dues entrades per assistir a la funció del proper 18 de gener, només ens heu d’enviar un correu elpaiscat@elpais.es amb la resposta a la pregunta: “Quin és el somni que vols fer realitat el 2015?”.

Aquest article s'ha publicat dins de General, Mitologia, Referències clàssiques indirectes i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a El somni d’una nit d’estiu

  1. Retroenllaç: L’amor a la cartellera teatral de Barcelona | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

  2. Retroenllaç: Les obres clàssiques de teatre grecollatí al TNC | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *