88 Infinits

Arnau Vilardebò, contaire i actor ens presenta 88 infinits, un espectacle inspirat en les constel·lacions barrejat amb humor, mitologia i ciència. Ens proposa un passeig pel cel nocturn amb l’ajuda d’un planetari digital i la col·laboració d’Albert Pla i Sànchez, astrònom. Els protagonistes de les històries són déus, deesses, monstres, herois i heroïnes que omplen el mapa del cel i parlen sobre passions, grandeses i limitacions de la humanitat. Aquest espectacle ens proposa un viatge pels coneixements reunits durant segles ple de planetes, cúmuls, galàxies i mitologia grega.

Vilardebò1-Atienza

L’autor i director d’aquesta representació sobre constel·lacions i mites era el mateix Vilardebò i comptava amb la coproducció de Immersive Adventure Aquest espectacle va estar disponible al Teatre Grec des del 2 fins al 27 de juliol de 2014 i tenia lloc en el Museu Marítim de Barcelona. La duració era de 90 minuts per només 12€.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Drnrq1KVdxU[/youtube]

Aquest article s'ha publicat dins de General, Infantil, Mitologia i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a 88 Infinits

  1. Retroenllaç: Actuacions | Arnau Vilardebò

  2. Retroenllaç: Ese Sísifo d’Arnau Vilardebò | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *