Clàssics al Grec

En Ramon Simó, el director del Grec enguany, resol tots els dubtes que tenen els espectadors sobre l’espectacle a través del xat de la xarxa social Twitter amb el hashtag #xatgrec. Hi serà tots els dimecres de 18 h a 19 h fins que acabi el festival.

Els espectadors ja han començat a preguntar-li a en Ramon alguns dubtes. Li han preguntat si el Grec programarà clàssics i ha contestat que sempre busca alguna versió innovadora, que doni una visió diferent. Sobre òpera ha respost que compten amb Eclipsi, l’espectacle que fa aquest any juntament amb el Teatre Nacional, ja que es decanta per una òpera contemporània. També li han preguntat amb quins musicals compten i ha contestat que hi haurà Merda d’artista, Nit de musicals i la versió concert de Nevares.

A través del Twitter de Cartellera Teatral he preguntat a en Ramon quines obres amb referents clàssics grecollatins es representen aquest any. La resposta l’haurem d’esperar fins el dimecres vinent a les 18h.

Sense títol

Aquest article s'ha publicat dins de Difusió, General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *