Abocament de cru a La Ràpita

Detecten un abocament de cru davant de les costes de Sant Carles de la Ràpita

La Capitania Marítima de Tarragona ha activat el Pla Nacional de Contingències per Contaminació Marítima Accidental a causa d’un abocament de cru procedent de la plataforma Casablanca de Repsol, situada a uns 54 quilòmetres davant de la costa de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià. Segons ha informat la subdelegació del govern a Tarragona, el pla per contingències marines s’ha activat aquest migdia i està previst que les tasques de contenció i neteja s’allarguin fins demà. (…)

Continua llegint »

La plataforma Casablanca de Repsol

Plataforma Casablanca
Plataforma Casablanca


Mostra un mapa més gran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *