Projecte Castor

Una grua gegantina instal·la l’estructura que perforarà el dipòsit de gas natural del projecte Castor

El polèmic projecte Castor ja pren forma. Una estructura mastodòntica, coronada amb una grua marina que pot aixecar fins a 14.000 tones, treballa 22 quilòmetres mar endins, just davant del port de Vinaròs. La grua Saipem 7.000 és la segona més gran del món i el seu objectiu és instal·lar la plataforma marina de pous del projecte Castor, un magatzem subterrani de gas natural que aprofitarà un antic jaciment petrolier que és a més de 1.750 metres de profunditat. (…) Llegir més

En el següent enllaç pots trobar una presentació del projecte per part de l’empresa responsable adreçada al Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. Com que és una presentació extensa i molt tècnica, potser les figures més interessants al respecte dels aspectes tècnics del projecte es troben a les diapositives 53, 54, 67, 69 i 70. La presentació ha estat obtinguda a partir de la pàgina de la Plataforma Ciutadana en defensa de les Terres del Sènia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *