Des del Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu…

Les mestres del Camp d’Aprenentatge ens han enviat un missatge després d’haver rebut el nostre Diari de Bitàcola. Estem molt contents que els vagi agradar. És una manera de reconèixer també la seva feina. Aquest és el missatge:

“…Hola Patrici,

Ens hem estat mirant el diari de bitàcola que heu fet i ens ha semblat genial. Sou uns cracks!

Amb aquest treball podeu assentar tots els coneixements adquirits, tant els de l’estada com els previs i posteriors. Una molt bona manera d’aprendre a relacionar els conceptes i treure’n profit de per vida!

Ens hem mirat la sortida de sol i ens ha donat molta pau… molt bonica!

Que tingueu un molt bon any!

Una abraçada de part de totes!

Mar, Laura, Neus i Lídia
CdA Valls d’Àneu…”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà