Jordi Alcaraz “para4gatos”

Com bé sabeu, un dels treballs que hem realitzat a l’entorn de Pau Casals es titula Un compromís per a un món feliç . Aquest treball volia ser una col·lecció d’imatges que fessin pensar als observador sobre compromisos que nois i noies creien importants per a les seves vides  seguint l’exemple  de Pau Casals. Per fer aquesta col·lecció d’imatges vam conèixer a través de la Fundació Joan Brossa a l’artista i comunicador  barceloní Jordi Alcaraz. Ell realitza imatges que volen ser poemes visuals i que exposa a les xarxes socials.  A l’àlbum del segon trimestre recollíem l’entrevista que li vam fer mitjançant videoconferència. En Jordi sempre va estar disposat a seguir el nostre procés de treball mentre nois i noies anaven fent fotografies. Al final li vam adreçar el treball finalitzat i el llibre dedicat a Pau Casals. Aquesta setmana passada ell ens ha fet arribar a classe una de les seves obres originals, signada i numerada. A Classe vam estar molt contents ja que és una obra preciosa.

Música y letra van de la mano” Jordi Alcaraz  (100cm x 40cm paper fotogràfic)

One thought on “Jordi Alcaraz “para4gatos”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà