Kahoot de transcripció grega al català

Companys nostres,  us hem volgut preparar un Kahoot sobre la transcripció del grec al català i del català al grec per tal que repasseu conceptes apresos tot divertint-nos. Esperem que us agradi!

Captura

1r Batx. Carlota, Laia Arcas i Chorouk

Aquest article s'ha publicat dins de Del grec al català, General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Kahoot de transcripció grega al català

 1. Clàudia Ordaz diu:

  Xaipe!

  Hi ha paraules gregues que contenen lletres molt identificables ja que la forma és semblant a la de les nostres lletres, així que és relativament fàcil transcriure aquest tipus de mots. Tot i això n’hi ha d’altres que per mi són molt difícils de transcriure perquè contenen lletres que tenen vàries transcripcions o bé perquè són algunes lletres específiques de l’alfabet grec amb les que encara no estic gaire familiaritzada i que requereixen que hi pensi una estona per a reconèixer-les.

  Juntament amb els Kahoots de verbs grecs, aquests tipus són els que penso que més hauríem de practicar.

  Bona feina!

 2. Robert Cepeda Machuca diu:

  Xaipe!!

  Quan vaig veure el títol del Kahoot vaig pensar que no m’agradaria però ho vaig passar molt bé amb aquest, ja que algunes lletres del grec i del nostre abecedari son molt semblants hi ha d’altres que no tenen res a veure així que et pots fer un embolic molt fàcilment, aquest kahoot és molt útil per repassar l’abecedari grec.

  Molt bona feina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *