Google Reader: accedir als teus blogs favorits amb un sol clic

Google Reader serveix per llegir d’un sol cop totes les novetats de les vostres pàgines preferides d’internet: blogs, diaris. Imagina que cada dia vols saber què han escrit a deu blogs que t’interessen. Tens que entrar a cadascuna de les deu pàgines per veure si hi ha cap article nou o no. Però si vas a la teva pàgina personalitzada de Google Reader et sortirà una llista dels articles nous amb el seu enllaç que encara no has llegit de tots els blogs als que t’has inscrit al Reader.

L’unic que has de fer anar inscrivint les pàgines i automàticament t’apareixeran les novetats. Els pots guardar per llegir més tard i també els pots esborrar. També pots anular les subscripcions de les pàgines que no t’interessen.

Amb iGoogle també pots incloure una finestra on t’apareixeran els articles del Reader.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *