El fals documental sobre la falsa arribada de l’home a la lluna

20 de juliol de 2009: es celebren 40 anys de l’arribada de l’home a la lluna. Al menys això és el que es va poder veure per la televisió i el que ens han estat contant fins ara. Una productora francesa va fer un documental on s’explica d’una forma molt consistent que aquelles imatges eren falses, que estaven rodades a un plató aquí a la Terra. El curiós del cas és que aquest documental és fals…

Al documental surten personatges importants com secetaris d’estat nordamericans i altres polítics parlant sobre el fraud de les imatges d’aquell dia. Argumenten que era impossible fer fotos tant nítides i altres arguments que fan dubtar de la veracitat tant de les imatges com de les fotos que també es van fer.

S’explica que van aprofitar un plató on es va rodar “2001, una odissea a l’espai” del director Stanley Kubrick , i que va ser el propi Kubrick que les va rodar. La idea era d’usar-les en el cas de no poder transmetre des de la Lluna.

Tant si les imatges que es van veure aquell 20 de juliol de 1969 de Neil Armstrong baixant de la la Apollo 11 siguin reals o no, la idea del documental és demostrar el fàcil que és enganyar a la gent i com els mitjans de comunicació poden fer el que vulguin amb la informació, ja sigui certa o no.

Aquí teniu un fragment d’aquest documental

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/Sjs9oKp4tZQ" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *